Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Явно твоя Пелетерм си знае порцията и това е :-D . Карай го тогава на костилки от череши :) . С Новото или със старото управление е?
djeko - специалист
Ами не знам ,закупих го тази есен.
djeko - специалист
Какви ли не настройки му правя и няма ,той си знае 60кг и това е .А за костилки още не съм пробвал ,а и не знам къде се продават.
На каква мощност го караш? Щом не знаеш какъв е контролера, вероятно го караш на максимална мощност? Трябва да го свалиш на минимална мощност за тази квадратура. Каква мощност ти е инсталацията? Какви настройки си правил?
djeko - специалист
Прочетох доста от този форум,виждам,че си доста на Ти с темата, и много ще се радвам ако може по някакъв начин да ми помогнеш. :
djeko - специалист
Ами в момента го пробвам на Т4-1.6 а Т6-20.5.
djeko - специалист
Мощността на системата ми е около13кв, и аз го настройвам на долу- горе 14-15кв.
djeko - специалист
Ехоо,няма ли мераклии да помагат?
Нещо ми се струва, че бъркаш :? . Като отидеш на Т4, после се придвижваш до t4, което по заводски настройки би трябвало да е 20, което отговаря на 30кВт. Ти трябва да го намалиш на 6, което отговаря на 9кВт. Ако не е достатъчно (в което се съмнявам) може да направиш t4=8, което отговаря на 12кВт, като t6 не го пипаш - то си остава 20.
djeko - специалист
Не ,не бъркам заводските настройки са -за 30кв Т4 3.3 А Т6 16. А за 9кв настройките са Т4 0.8---Т616

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: