Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ResidentEvil - специалист
Само внимавай да не направиш някоя глупост ако свържеш помпата едновременно и към контролното табло и към отделен ключ включен в контакта. Възможно е да върнеш ток към таблото и да изгориш нещо. Моя съвет е единствено да свържеш помпата отделно от таблото и за по голяма сигурност си сложи един малък предпазител да не изгори помпата ако пуснат по голям ток по мрежата.
filmatoplo - майстор
Naskov Качете някоя снимка на котел с монтиран 4 пътен вентил - това се отнася и за всеки от форума ако има такава възможност - много хора ги интересува и ще бъде много полезно .
filmatoplo - майстор
Моля помогнете с една снимка на котел с монтиран три или четири пътен вентил , благодаря предварително. Купих го от магазина как да го монтирам.
filmatoplo - майстор
filmatoplo написа:
Моля помогнете с една снимка на котел с монтиран три или четири пътен вентил , благодаря предварително. Купих го от магазина как да го монтирам.
2v6 - майстор
prascho написа:
проблем... Баща ми почна да ме дразни. Изникна един въпрос. Установихме, че помпата се включва когато температурата превиши стойност от 40 градуса и се изключва под 40. Какво правим, когато нас ни няма, е минус 15 до 20 градуса и котела не работи/помпата не функционира/? Моля за съдействие от хората с подобни котли! На мен ми хрумва само идеята да откачам помпата от дистанционното управление и да и подавам отделно захранване, но си е мъка.
Защо ви е помпата да работи под 40 градуса?
filmatoplo - майстор
filmatoplo написа:
filmatoplo написа:
filmatoplo - майстор
Няма ли кой да помогне и на мен . Д си купя ли задвижка или с ръчката да го нагласям - моля за снимка на котел с монтиран 3 пътен вентил или 4 пътен.
bad to the bone - специалист
...
Последна промяна от bad to the bone на чет ное 12, 2009 12:22 am, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
Искам да го монтирам така че да пуска към вентил конвектори 65 градуса вода . Котела ще е Атмос комби 40 . Много ми се иска да го видя на снимка дори с друг котел .
bad to the bone - специалист
...
Последна промяна от bad to the bone на чет ное 12, 2009 12:20 am, променено общо 1 път.

Тема "котел на твърдо гориво???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: