• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
drm - специалист
Ще дам нагледен пример как трябва да ти изглежда помпената група.
drm - специалист
Нещо не ми се получи първия път,сега дано стане.

Прикачен файл

Снимка3720.jpg
Снимка3720.jpg (66.7 KиБ) Видяна 3237 пъти
filmatoplo - майстор
Здравейте Не можеше ли котела да е по надясно в една ос с комина и да се включи директно с 50 санта тръба , като най отдолу остане розетка за чистене. :wink: Вие сте го монтирали котела на съществуваща стара инсталация -изглежда отворена по сигналната тръба .Помпата изглежда с голям дебит ама щом е работила преди или въобще ако е вършела нормална работа . :? За 20 дена сте го окъдяли все едно е 3 годишен -определено не работи добре .тези неща ме съмняват - правилната оразмерена мощност на котела спрямо жилището , сечението и чистотата на комина , подвързването с тая тръба на димоотвода , дебита на помпата изглежда по голям , горивото и начина на палене, достъп до свеж въздух при котела , читав терморегулатор за помпата . :? Дано греша за първото че отиде .
drm - специалист
Iurimil знаеш ли как ще тръгне да работи котела нормално,като изолираш 2 апартамента и нещата ще си дойдат на мястото.Пробвай и ще видиш че съм прав.Имаш недостиг на киловати.
filmatoplo - майстор
Нима пушилека е от това .
drm - специалист
Хайде помисли по въпроса,а по късно ще ти кажа защо е свързано с това.
naskov - майстор
Drm, за какво ти са обратните клапани на помпата и пълнячката. Имаш ли друга помпа?
filmatoplo - майстор
Разширителния ти съд щом го държиш в кашона значи въобще не си го проверявал и нагласял на точното предварително налягане - някой неща не са за красота или че комшията има и той същото :-D иначе спретнато- браво.
drm - специалист
naskov написа:
Drm, за какво ти са обратните клапани на помпата и пълнячката. Имаш ли друга помпа?
Да прав си има вързан ел котел към системата ,затова възвр.клапа.
drm - специалист
filmatoplo написа:
Разширителния ти съд щом го държиш в кашона значи въобще не си го проверявал и нагласял на точното предварително налягане - някой неща не са за красота или че комшията има и той същото :-D иначе спретнато- браво.
Да не съм го гледал ,но знам че всичко му е както трябва.Тази дейност я върши колегата в склада.Не ви знам какъв ви е принципа на работа,но при нас е така.Монтажника товари и заминава да твори,за всичко друго останало си има хора.Така работят в Европа.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Мнение за viadrus U24 (Доставен и монтиран viadrus U26)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: