• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
vanko68 - специалист
а стига бе ,за сефте виждам фирма с представители къде ли не в 17 града,но не и в Сф !!! Тъкмо си бях заплюл 2-3 нещица...
armagedamian - специалист
http://www.loxeal.com/
Това е продукта :-D
Лепиш,съхне за 5-10 мин(ако е топло и по бързо) и ...... няма развиване после :lol:
Майтап,развива се ,но само с горелка.При засъхване става като смола и е ужасно здраво.Също така и уйасно сигурно,няма протичане.
Недостатък е че е подходящо за малки резби,до цол максимум.Много е течно и тродно се разпределя по резбата на по големите фитинги.Недостатък е и това че резбите трябва да са сухи,не става за аварии.При по големи резби упражнявам скреч,калчища и високотемп.силикон(в тази последователност).Много висока успеваемост се постига по този начин.Почти няма повторно навиване!
filmatoplo написа:
Koj номер тубичка .
Tази със синьото на етикета,другите не съм ги ползвал,но от нея съм доволен.И един съвет,слагай по малко,мене все ми се виждаше малко в началото и турях повечко,но ефекта е че капе по земята и само хабиш мат'риала.А забравих да спомена ,че е доста течно.На резба 1/2"са достатъчни 2 капки от двете страни на резбата.
Лепилото го има в Термодизайн Тотал и последно го гледах и при Асенча от Термоикономика,но не съм сигурен :?
Милен - майстор
Loxeal 58-11 е за уплътняване на резби до 2" :roll:

И цената им е хубава над 20 кинта за 50 гр но ако разхода му е няколко капки си струва предполагам. Интересно става ли за комбинации резби метал - пластмаса за връзка между метална и полиетиленова тръба например.

Прикачен файл

Клипборд01.jpg
Клипборд01.jpg (226.29 KиБ) Видяна 6632 пъти
filmatoplo - майстор
Ще го пробвам това 58-11 да видим :?
svetliopi44 - Чирак...
Топло сори за закъснението ...
Ето го чудото ... мажеш , стягаш на ръка и пускаш ... няма студена ,няма топла вода ... и не чакаш нищо... :wink:

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (61.18 KиБ) Видяна 6546 пъти

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (61.75 KиБ) Видяна 6546 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (68.19 KиБ) Видяна 6546 пъти

Прикачен файл

1.JPG
1.JPG (57.26 KиБ) Видяна 6546 пъти
vanko68 - специалист
то добре звучи,ама каква фирма е,модела на чудото или поне откъде го вземаш,че да имаме некво инфо.
svetliopi44 - Чирак...
Ами аз го взех преди година и нещо от един магазин в София ж.к.Света Троица ... няма никакъв надпис за съжаление ... днес разгледах основно тубата но уви ...нищо не пише ...
За Софиянци ще сложа карта с адреса ... магазина се казва Всичко за отоплението

Прикачен файл

11.JPG
11.JPG (121.86 KиБ) Видяна 6531 пъти
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17

Тема "С какво и как уплътнявате" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: