Най - вълнуващия въпрос зимно време.
strelec - специалист
ето я и бележката за ток:

Прикачен файл

Photo-тока3.jpg
Photo-тока3.jpg (36.06 KиБ) Видяна 3130 пъти
Последна промяна от strelec на чет фев 11, 2010 11:53 pm, променено общо 1 път.
strelec - специалист
filmatoplo написа:
4 пъти :) -водомера ти е свален сигурно , водолаз ще стане Гого само да порастне :wink:
За водата не говорим. Темата е за отопление.
Водомера си е пломбиран, е електромера е от последните, които слагат - дигитални, също пломбиран.
filmatoplo - майстор
Аз на шега :) явно хора с аватари пушки сме докачливи. :wink:
zhivko83 - специалист
Аз май да не казвам , че може и да се смеете . :lol:
Януари месец 370 куб м газ ! :evil: Топлим 60 - 70 кв м , а остатъка до 115 кв м на минимум ! :shock:
strelec - специалист
filmatoplo написа:
Аз на шега :) явно хора с аватари пушки сме докачливи. :wink:
А, не. Първо уважение, а после ако някой нещо...

:prost:
kuuuuuul - майстор
Strelec не че не вярвам,ама искам и аз подобна сметка :sad: какво ли не опитвам вече :? :partyman:
Dansaver - специалист
Няма нищо смешно бе Живко, смятам, че моя разход е среден за отопление на газ, а твоя е в графата висок. Лошото е, че има и графа нисък от която си много далеко.

Дай повече данни за изградената инсталация. Целта на тази тема е да разсеем митовете за сметките за отопление, т.е. да се покаже, че има и две и двеста, и да предпазим поне някой от пребързано решение.

За протокола разхода ти е 0.370 м3, че ако е 370 м3 .... майко мила!!

Лазаре на таван където си направих тераса, дървената ми дограма /от старите модели не тия скъпите/ е много по-добра от настоящите ПВЦ-а в къщи, това е и едно от слабите ми места. Дограма на 3-4 год. имам две изметнати крила откъдето направо духа!! като се стопли съм се разбрал с майсторите да ги оправят.

Филматопло - живия огън си е наистина тръпка и аз имах камина /проста ГОряховска пирамида/ и много се кефех /освен като я чистех/, но два пъти ми пука стъклото - единия път докато спим та за малко сега да не пиша по форумите :-D, мислех да си направя с ремонта една вградена камина само за романтика, но комините се оказаха пълна скръб и ги нагътах
То какво ли не съм имал: нафтова печка,акумулираща печка, печка Чудо, газови печки, обикновен и инверторен климатик, ел. духалките не ги броя.
ror - специалист
Dansaver написа:
За протокола разхода ти е 0.370 м3, че ако е 370 м3 .... майко мила!!
точно се е изразил човека, а цената която дават газаджиите е за 1000 м3, за тва се бъркаш, иначе разхода е множко
zhivko83 - специалист
806 - 807 лв = 1000 куб м !
Имам и тема във форума " Въпрос за котел 28 кВ ... " , но стигнах до извода , че топлозагубите ни са доста големи и респективно и сметките за газ са такива . Та за сега сме я замразили малко темата . :)

Тема "Да си измерим "топлото" през Януари!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: