Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
И при мен е така -водното ниво в съда е 10 -15 санта над вход серпентина -няма как къде да го дяна по високо не може :wink: Добре че обезвъздушителя ми има опция пълно затваряне , че инак веднага ще дръпне въздух и циркулацията спира.
LazarGanev - "Велик майстор"
Затворена система му е майката :wink:
filmatoplo - майстор
Да ама Притито ми ще се издуе като балон :-D , един набеден майстор беше направил една система която се изду :wink: .Навремето също спукаха една медна камина .
LazarGanev - "Велик майстор"
Сваляш налягането на 0,5 и си готов :-D
filmatoplo - майстор
И жената пак ако реши да почисти юпиеса и без да иска да изключи копчето на помпата -печицата пердаши на 120 гр .Като видях термометъра не повярвах , но съда в банята си преливаше и спаси положението -няма да зидам стени и да сменям стъкла. :-D
kpacи - специалист
Като говорите за бойлери...
Може ли бойлер обикновен електрически за вертикален монтаж да се монтира хоризонтално? Слагал ли е някой?
pavkatay - майстор
filmatoplo написа:
И жената пак ако реши да почисти юпиеса и без да иска да изключи копчето на помпата -печицата пердаши на 120 гр .Като видях термометъра не повярвах , но съда в банята си преливаше и спаси положението -няма да зидам стени и да сменям стъкла. :-D
И да правиш деца - ДА НЕ ДАВА ГОСПОД :|
filmatoplo - майстор
Ако иструмента ти е останал :wink:
kpacи - специалист
Филме, кажи става ли вертикален бойлер да го сложа хоризонтално
filmatoplo - майстор
По принцип ако е упоменато от производитела може , на някой модели бойлери тръбата за топла вода е леко кривната към горния ъгъл в балона и както и да го монтираш все черпи от най високо .Как ще го закачиш има ли куки , или ще приспособяваш .За какъв модел става дума и литраж. :?

Тема "Проблем с монтаж на бойлер със серпентина." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: