Ако искаш вземи по голям ,но до 35-40 киловата работи със вентил размер 1 цол вътрешна резба ДН 25 аз съм го пробвал .Изрично им напомни вентил с термостат на 60 гр. Сега гледам в каталога на Ерато дават вентила от 22до 35 киловата да е 1 1/4 -ако искаш вземи по големия -тоест вътрешните резби да са -цол и четвърт 1 1/4.Сподели колко струват вентилите.
filmatoplo написа:Ако искаш вземи по голям ,но до 35-40 киловата работи със вентил размер 1 цол вътрешна резба ДН 25 аз съм го пробвал .Изрично им напомни вентил с термостат на 60 гр. Сега гледам в каталога на Ерато дават вентила от 22до 35 киловата да е 1 1/4 -ако искаш вземи по големия -тоест вътрешните резби да са -цол и четвърт 1 1/4.Сподели колко струват вентилите.
Звънях на Проксимус.Както видя цената им е около 150лв.Да,ама нямат
нито един в наличност.Имат само ценова листа и докрая на годината няма да имат.Ератото в Плевен им звънях два пъти да ми каже окончателно каква е ситуацията при тях.Казваха,че до 1ч. ще ми се обадят.Така и никой не се обади до 18,00ч.Звънях на някаква фирма в Ловеч дистрибутор на Ерато.Преди малко ми се обадиха и каза,че до 4дни може да ми достави за 268лв.Накрая звънях на Термал инженеринг
в Бургас.Имаха в наличност само един с 1 1/4 цола вътрешна резба.Иначе до 1месец с поръчка за доставка.Разбрахме се да ми го изпратят по СПИДИ.Изпратиха го още днес на цена 245лв.Пише на вентила 60гр.Та с две думи нито за Ерато искам да чувам нито за БГ ТЕРМ/да ги е-а в недоклатниците/.Като го получа ще пиша.Поздрави и още веднъж благодаря!