Най - вълнуващия въпрос зимно време.
armagedamian - специалист
LazarGanev написа:
Ми объркахте човека :-D
Пъстър свят.Всеки пее свойта песен,а на кой ще повярваш :?
Лично аз винаги съм вярвал на очите си ,а не на това което ми говорят :-D
filmatoplo - майстор
Е сега станахме на кълбо :lol: , ела утре да ти подаря 1 Солитех , даже няколко .Ама ти ми донеси Виадруси на тяхно место. :)
filmatoplo написа:
Е сега станахме на кълбо :lol: , ела утре да ти подаря 1 Солитех , даже няколко .Ама ти ми донеси Виадруси на тяхно место. :)
Ако имаш за даване давай :-D ма Виадруси нямам!
За Солитеха съм твърд като запек :-D Доста време съм ги продавал и монтирал :wink: и са ми познати до болка.Монтирал съм и Виадруси,но не съм очарован от тях.Вярно че са по изпипани от към изработка,но по непретинцеозен котел от Солитеха няма да намериш.А и е много по удобен за обслужване.Виж само каква широка врата има и я сравни с У22-ката :!: А и не само това ....
guns3 - помощник
Viadrus са добри котлета, но ако човек разполага със малко повече пари De Dietrich е по-добрият вариант според мен!!!
Успех!!! :)
filmatoplo - майстор
Виадруса може да е У26 .
filmatoplo написа:
:) Не , не и не .
Ти да не се казваш Андрей бе друже :)
Имам един познат Андрей (Термомакс),все едно с него споря.И си бивш кадър на Екотермал,нали :)
guns3 написа:
Viadrus са добри котлета, но ако човек разполага със малко повече пари De Dietrich е по-добрият вариант според мен!!!
Успех!!! :)
А според мен хвърляте пари нахалост.
Има си котли ,които заслужават парите си,но точно тези чугунки,дето нямат нищо по себе си и са само един огромен топлообменник,не се струва да се хвърлят пари за да получите ...... същото,но на много по ниска цена :?
filmatoplo - майстор
За чумата от термомакс ли говориш , не съм той :wink: е от екотермал познавам бивши кадри.
filmatoplo написа:
За чумата от термомакс ли говориш , не съм той :wink: е от екотермал познавам бивши кадри.
Точно!
Интересно е че всички го знаят като "чумата" :-D

Тема "Чугунен котел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: