Няма изолация но стените са дебели тухла и 1/2 мазилката е много здрава вла4ена. но не е ми се струва от това разхода. от споделените ви мнениа разбирам че трябва да намеря специалист които да насрои инсталацията.а това че водата в радиаторите клокочи и днес от единия се вдига невъобразим шум. а настроиките долу на радиаторите не влияят ли не се ли замерва налягането на водата в самите радиатори?Монтираха автоматични обезвъздушители а те почти не проработват.При зададена температура на водата на котела има ли значение налягането на водата.?
Но под мен имаше два камиона на проветрение. Вятъра повдигаше пердетата при затворени прозорци и капаци. Над мен имаше не изолирана плоча.
300 евро газ на месец, ако не ме лъже паметта(това може да се провери по темите, ако не го мързи някой). И все си бях на студено. Надявам се поне ти да си на топло, макар и с високи сметки.
п.п. Вида на мазилката играе роля до някаква степен за дишането на стените, но топло изолационните и качества са нищожни според мен, макар че с мазилка е по добре отколкото на гола тухла. Каква е другата половина на мазилката или липсва изобщо?
п.п.п. Това за шума май се дължи на въздух.