Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bulhomes2 - майстор
Един приятел продава такава печка за 200 лв. Ползвана е 1 година и брат ми мислеше да я купува, но ако се е отказал - мога да Ви дам телефона на човека.
netcho - специалист
Аз отоплявам същата площ 2 етажа по75 кв. -обикновени панелни радиатори имергаз ,тръбна разводка с колектори от котела ,ф16 тръба pex al pex , отворена система, котел Бош 24 кв напълно достатъчен за площа и съм много доволен това ми е първа зима с котел ,досега се занимавах с печки разни /мръсотия ,мизерия/ направо се родих сега, и мога да ти кажа ако имаш хубав комин и "деньги" взимай си това котле и си свиркай :-" :-" или може да не е точно това но не се занимавай с други глупости печки и.т.н
Аз лично се двоумях между виадрус и боша но взех боша не знам за добре ли е, но съм много доволен . А откъм разход -мисля че това основно трябва да се коментира-казвам за мен 150-170лв на месец като трябва да се има впредвид че съм с две малки деца едното е бебе, дори на 2месеца беше в началото на зимния сезон и всичко е ЖЕНСКО нали се сещате ???????кранчето на студената вода не знаят кое е :roll: и топляя здраво -ползвам донбас като не съм се запасявал и взимам на чувалчета по 8.50 парчето и това е от 150-170лв на месец!
fnstyle - напреднал
[quote="bulhomes2"]Един приятел продава такава печка за 200 лв. Ползвана е 1 година и брат ми мислеше да я купува, но ако се е отказал - мога да Ви дам телефона на човека.[/quo
ако колегата не е заинтересован аз съм ще ти бъда благодарен за телефона
fnstyle - напреднал
bulhomes2 написа:
0887247882 - Даниел
Мерси

Тема "отопление на 150 кв. къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: