Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Всичко е някаква дифузия :? , много отдавна споменах за един кориоз , правих водопровода на 1 клиент , вижда ме след време и ми казва че като сложил в тоалетните казанчета таблетки за дизинфекция -сини на цвят ,това добре- но като пуснеш студения кран , в мивката -тече за малко синьо :? :-D Айде ми го обяснете това :wink: .
lakosste - специалист
filmatoplo написа:
Всичко е някаква дифузия :? , много отдавна споменах за един кориоз , правих водопровода на 1 клиент , вижда ме след време и ми казва че като сложил в тоалетните казанчета таблетки за дизинфекция -сини на цвят ,това добре- но като пуснеш студения кран , в мивката -тече за малко синьо :? :-D Айде ми го обяснете това :wink: .
Преди няколко години го имах същия случай ама мислех че си фантазират:)
allberti - напреднал
filmatoplo написа:
Е няма такъв филм :wink: , ти най логичното не беше погледнал , пък ние тук гадаем къде се дяна течността :wink: .Предполагам след крана за източване имаш тръба изведена директно в канализацията и не се вижда :) .
Съгласен съм " Филме" и мен ме досрамя като го хванах. Но за мое оправдание ще кажа, че 43г. съм живял на ТЕЦ, освен това преди проблема с теча ми поставиха слънчеви колектори с нов бойлер с две серпентини в котелното което беше опасано с медни тръби и кранчета от които свят ми се зави за това ми отне толкова ресурс и гадаене #-o, но слава на Бог вече всичко е на ред :supz:
п.п. А предположението ти е правилно тръбата е в канала и не се вижда. Едно приятелче вика: взимай отвертката и махни кранчето да не го риташ!

Тема "Доливане на вода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: