Търся просто добри варианти. VIESSMANN ми е мнооого скъп но, както в повечето брошури получаваш цена чак като се обадиш. Котела беше с мощност 1,9/19kw. На мое място не би ли се обадил да разбереш цената на котела? А между другото цената на BAXI едноконтурния 2,2/12kw беше в порядъка на 2130-2180лв. без ДДС, днес звънях нямат го в наличност и не е проблем да се достави. Утре ще дам по-подробна информация за този котел защото ще отида на място с мнооого въпроси.
sreshtu написа:Търся просто добри варианти. VIESSMANN ми е мнооого скъп но, както в повечето брошури получаваш цена чак като се обадиш. Котела беше с мощност 1,9/19kw. На мое място не би ли се обадил да разбереш цената на котела? А между другото цената на BAXI едноконтурния 2,2/12kw беше в порядъка на 2130-2180лв. без ДДС, днес звънях нямат го в наличност и не е проблем да се достави. Утре ще дам по-подробна информация за този котел защото ще отида на място с мнооого въпроси.Съгласен съм , трябва да се търси найй доброто за парите който има човек. При мен имам около 12-15 кW консумирана мах мощност за отопление. Като пусна и топлата вода за консумация и ще ми е нужна още мощност , а котела BAXI DUO 1.24 има 24-26 кW max такава. тоест имам и малко в запас. А цената ми идва към 2062лв. със комина и контролното устройство.