Ако решите да купувате контролер (щото от тоя явно нищо не става -Бруната дето е техен продукт не искат да го ремонтират(което говори лошо за тях защото те са и производител и доставчик и би трябвало да имат сервизна поддръжка на продуктите си,ако искат да задържат клиентите си(м/у другото Бруната от няколко години монтира на абонатните станции които произвежда контролери и ел.задвижки на Сименс))-Топлофикация дето не е техен (а е собственост на блока защото вие сте си го закупили) и да искат да го ремонтират -не могат щото толкова разбират (нямат такива специалисти)),та по-добре си купете Сименс RVD135,RVD234 .......може да има и по-нови модели -не ги знам всички.Не казвам ,че Данфос е лош но се настройва по-трудно(необходима е карта за да променяш трайно настройките на температурите и за направата на температурния график на работа на абонатната станция) докато Сименса е по опростен за настройване.Иначе като надежност на работа -и с двата не съм имал проблеми.Цената на Сименса обаче не я знам.Поинтересувай се.
На ел.регулаторите като махнеш ел.задвижките(отвиваш ги и ги махаш от регулатора)-нормално отворени ли са или нормално затворени ???.Данфоските са нормално отворени , а Сименските са нормално затворени.Провери вашите какви са .
На ел.регулаторите като махнеш ел.задвижките(отвиваш ги и ги махаш от регулатора)-нормално отворени ли са или нормално затворени ???.Данфоските са нормално отворени , а Сименските са нормално затворени.Провери вашите какви са .