filmatoplo написа:за сега почиства само с вентилатора на всеки 10 минути за по 10 секунди .Това може да се промени в сервизното меню. Аз го направих през 20 минути за по 10 сек. но намалих вятъра че изхвълряше живи пелети.

filmatoplo написа:за сега почиства само с вентилатора на всеки 10 минути за по 10 секунди .Това може да се промени в сервизното меню. Аз го направих през 20 минути за по 10 сек. но намалих вятъра че изхвълряше живи пелети.
filmatoplo написа:Да -кода е 69 , това не беше ли нещо от кама сутраПри мен не се е случвало но днес пак плюх по "горелката"![]()
.Да питам -винаги ли след изход от параметри трябва да връщам кода до 1 , така ми каза един приятел , не съм питал др хора .
Marchello написа:Здрвейте колеги.Днес монтирах и запалих моята камина GF24.Първите ми впечатления са добри.не съм закачил всички радиатори все още.Загря за 30мин от студена като радиаторите които засега съм закачил са 3бр 1600*600 и една лира.Какво трябва да бъде съотношението пелети въздух и колко трябва да е температурата на газовете?Ще съм много благодарен ако някой помогне по тези въпроси както и мога ли да променям времето през което се пуска шнека,че често ми се вижда сега е на 8 секунди и въобще всичко с което мога да я подкарам по добре.Благодаря предварително.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: