Най - вълнуващия въпрос зимно време.
stilian20 - специалист
Според мен ако се смъкне на 5кв ще падне кпд-то на горелката,
много и е голяма горивната камера за толкова малко пелети.
:partyman:
borkata99 - специалист
Сигурно и това го има, но при тия 8-10 градуса вечер навън и с тия 7 kW ....и идва момент вечер горелката гасне.
Налага ми се, ако искам да не изгасне да отварям радиатор в стая която не се ползва. И пак отиваме към вариант max КПД - топлене на кубатура която не ми трябва. Май, май - все в г...... :roll: Няма угаждане................ #-o Като стане по-студени и всичко ще си дойде на мястото - тогава да видиш как надувам :lol: и гоня по-високи kW-ти и като я вкарам в режим нагоре-надолу - си е супер :) Ама си иска добри пелети иначе бурето в котелното свършва бързо :?
mitashki911 - специалист
Монтираха горелката поддържам около 22 градуса в 100м2 чисти 30 кг на 24ч. ще ги викам да я донастроят като се поосвободя . И на 7kw и на 12kw приблизително еднакъв разход , оставил съм на 7kw защото ми се вижда че по хубаво изгарят в това време . С термо глави съм не знам дали писах по рано . :? Още не съм в час с пелетите взех 3 вида но май еднакъв разход .
mitashki911 - специалист
Как мога да си вдигна градусите при които гасне горелката от 65 на 70 .
Какъв е мотивът за поставяне на въпроса?
Виждам,че автора е с по слаба горелка и още по слаб котел.
Комшията,качества на изделието или преустройство на инсталацията?
Ruseff - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
Какъв е мотивът за поставяне на въпроса?
Виждам,че автора е с по слаба горелка и още по слаб котел.
Комшията,качества на изделието или преустройство на инсталацията?
Ми например яркия червен цвят може да му е харесал :) Иначе сериозно- GP -4 генерация с едно езиче,излизащо напред.На въпрос в представителството на Ерато в Хасково защо не е изложена на показ горелката ми отговориха,че не се произвежда вече, не излезла сполучлива.Почнали да я правят основно за Гърция,но и оттам спрели да я купуват.Като застуди,колегата ще сподели има ли ефект от самопочистващата лопатка.
mitashki911 - специалист
Ruseff написа:

Иначе сериозно- GP -4 генерация с едно езиче,излизащо напред.На въпрос в представителството на Ерато в Хасково защо не е изложена на показ горелката ми отговориха,че не се произвежда вече, не излезла сполучлива.
Спрели са тази горелка защото при някой котли когато езичето на горелката при почистване излиза напред опирало , това ми казаха на мен .
mitashki911 - специалист
Здравейте . Някой знае ли какъв е срока за отремонтирване на гаранционна горелка ?
borkata99 - специалист
При мене след монтаж от оторизиран :wink: техник , ми казаха 1 година, ако искам още една година гаранция да си платя.............. :shock:
Ама това беше преди 4 години...........................за сега нямам проблеми никакви, бутал съм само Т от която горелката да влиза в модулация.
Доволен съм, неудобното е, че за да променя мощността на горелката /7, 15, 20, 25 кВ/ трябва да тичам при нея - става само ръчно и от дисплея.
Мислех да слагам Натурел-а, ама :? май размислих.......май ! :lol:
шоп - майстор
mitashki911 написа:
Здравейте . Някой знае ли какъв е срока за отремонтирване на гаранционна горелка ?
Срока за ремонт е 30 дни. Ако дотогава не ти я ремонтират ти дават нова или трябва да ти върнат парите.
Аз обикновенно към 25 ят ден ги прозвънявам и леко ги предупреждавам с КЗП :-D

Тема "Горелка GP 25sc" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: