Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Жена съм. За мен или има шанс или няма :-). В твоя случай, има.
Пак ти казвам, не е редно конвектор и то ADAX да пари
jordanvass - майстор
Е па вземи го обърни тоя конвектор, закрепи го някак временно да поработи няколко часа и виж как е по-добре. После мисли за обръщане на краката, ако е бил грешно обърнат.
terziisky - специалист
Само едно не разбрах, тоя нагревател при вас, в долната част ли е, в горната ли е?При мен е,нагревател най от долу и в горната част някакъв кабел минава. вътре всичко изглежда окей,кукичките,които държат кабела са си окей,не са на обратно. значи или съм взел менте или е сглобен на обратно. За кво да го обръщам, че не може направо да им го върна? А възможно ли е това, че е твърде ниско от земята, сега е на около 11 см. Или,че не е лепнат за стената? Интересното е ,че топли много добре и бързо. Просто се загрява не до червено,но си е топъл аз не мога да са задържа ръката на него.
Обърнах го на обратно,започна да понамирисва странно. Май съм взел някаква китайска глупост. Гледам на някаква снимки като на моя врътката е малко на средата.... Добре,че си пазя опаковката направо да им го връщам.... :axe:
terziisky - специалист
https://www.youtube.com/watch?list=UURE ... lAzPOlSiOI

Не ПРИТЕЖАВАТ НИСКО ТЕМПЕРАТУРЕН НАГРЕВАТЕЛ!
ЕКОНОМИ НЯМА НИСКО ТЕМПЕРАТУРЕН НАГРЕВАТЕЛ...
Хахаха
jordanvass - майстор
Хаха, тия верно са големи скици. В единия клип казват "Притежават нискотемпературен нагревател и затова са по-ефективни", а в другия казват "не притежават нискотемпературен нагревател и осигуряват ефективно отопление". Тия май не са наясно трябва ли да има такъв нагревател и какво подобрява той. :D
terziisky - специалист
Казаха ми по телефона,че това били най-старите модели на адакс. от 15 години ги правели. Аз от къде да знам,че (икономи) стои за стар модел. Все тая топли яко. Топлината е много приятна не изсушава въздуха нищо,Много приятно,моя е 2500w грее една стая,рядко се включва... Ще видим как е сметката на края на месеца! [-o<
jordanvass - майстор
Все тая какви иновативни принципи използва и с какви нагреватели е. Щом не е термопомпа (климатик) - дали ще е духалка за 12лв., конвектор за 300 или печка Елва кварц - разходът на ток е един и същ - всички имат кпд = 1. Разликата е в комфорта и субективното усещане за топлина и въздушни течения. Икономия може да дойде, ако намалиш терморегулатора, за да не ти се преотоплява стаята. Това и духалката го може. Друга икономия от модерните печки на ток няма.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Моят е 2000w, плочката с надписи е ОТГОРЕ, укривена по профила и познай! На норвежки е
Какви икономии! Това е печка с нагревател. Вкарваш 2000 и се надяваш да изкараш приблизително толкова. За икономия климатик.
terziisky - специалист
Ей,каквото толкова!
Топлината е много приятна,комфортно е. аз го държа на 15 градуса и в стая е много топло. Може би съм свикнал по на хладно да стоя.
Няма да го гася,смятам че така,ще си влезе в режим на работа и ще си поддържа някаква температура в стаята.
Благодаря на всички! Оценявам помощта ви! :prayer: :mrgreen:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Възможно е да пише 15, всъщост колко е в стаята? Може да си чак такъв як морж :-) 2 киловата назима са си 24 х 2kw х ени пари, не като днес, отворих да влязат вънкашните 12

Тема "Конвектор Adax,нов ползвател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: