шоп написа:Голям и нафукан магазин във Варна. Питам какво е най-доброто за инсталация с котел и радиатори?D.Dimitrov написа: Тръбите са от онези трислойните с резбовите връзки и гумените о-пръстени. Като цяло се държат добре докато някой не ги срита. Ама пълно щастие няма и където се наложи ще подменям.Колега, от опит ти го казвам, това са най-неподходящите тръби за изграждане на една отоплителна система. Предполагам и на теб ще ти предстои да си научиш урока.
Не препоръчвам дори и по-добрите стаби и тръби лепящи се със стъкофибър.
Малко по-скъпо, но след време определено с най-доборто съотношение цена -качество е стоманена или медната тръба.
Е как какво бе! Ми тия белите. Ние ги ползваме от толкова време и проблеми никакви.
Замълчах си.... глупаво.... и купих. Монтирах и донякъде се получи. Ма донякъде. Сега навсякъде където мога ще сменям. А останалите когато и където се наложи. Ма все ми се ще да опитам и тия дето ги недолюбваш: http://www.pipelife.bg/bg/03_Producti/0 ... e_Pipe.php
За по-лесно де. Щот от стоманените ме навяват едни мъчителни спомени а с медните съм още по на тъмно.
 .Аз от три години съм на слънчогледови но имаи в предвид че отделят много пепели трябва чистене на котела.Тази година явно производителя е добавил и нещо друго освен слънчоглед защото разхода до момента ми се е вдигнал почти двоино а пък в котела е ужас.Така че не разчитаи само на слънчоглед вземи първо да пробваш.
 .Аз от три години съм на слънчогледови но имаи в предвид че отделят много пепели трябва чистене на котела.Тази година явно производителя е добавил и нещо друго освен слънчоглед защото разхода до момента ми се е вдигнал почти двоино а пък в котела е ужас.Така че не разчитаи само на слънчоглед вземи първо да пробваш.

Наздраве колеги ,преди час се върнах от обект на 70 км от къщи  ,така се наложи не мога да оставя хората ,та подкарах един Дакон с Грейко рб 20 . Относно тръбите - аз като по Прос съм с Медни ,въобще не знам че имам тръби ,а който е с Ал сложна ......
 Наздраве колеги ,преди час се върнах от обект на 70 км от къщи  ,така се наложи не мога да оставя хората ,та подкарах един Дакон с Грейко рб 20 . Относно тръбите - аз като по Прос съм с Медни ,въобще не знам че имам тръби ,а който е с Ал сложна ......  .още веднъж наздраве на братя Ганевци .
  .още веднъж наздраве на братя Ганевци .  .Вчера подвързвах първото котле на Виктория и днес успешен пуск
 .Вчера подвързвах първото котле на Виктория и днес успешен пуск   
  .gif)
 Наздраве на двамата Ганевци .
  Наздраве на двамата Ганевци . 
 Тя бъкличката стигна до половината
 Тя бъкличката стигна до половината