шоп написа:Голям и нафукан магазин във Варна. Питам какво е най-доброто за инсталация с котел и радиатори?D.Dimitrov написа: Тръбите са от онези трислойните с резбовите връзки и гумените о-пръстени. Като цяло се държат добре докато някой не ги срита. Ама пълно щастие няма и където се наложи ще подменям.Колега, от опит ти го казвам, това са най-неподходящите тръби за изграждане на една отоплителна система. Предполагам и на теб ще ти предстои да си научиш урока.
Не препоръчвам дори и по-добрите стаби и тръби лепящи се със стъкофибър.
Малко по-скъпо, но след време определено с най-доборто съотношение цена -качество е стоманена или медната тръба.
Е как какво бе! Ми тия белите. Ние ги ползваме от толкова време и проблеми никакви.
Замълчах си.... глупаво.... и купих. Монтирах и донякъде се получи. Ма донякъде. Сега навсякъде където мога ще сменям. А останалите когато и където се наложи. Ма все ми се ще да опитам и тия дето ги недолюбваш: http://www.pipelife.bg/bg/03_Producti/0 ... e_Pipe.php
За по-лесно де. Щот от стоманените ме навяват едни мъчителни спомени а с медните съм още по на тъмно.