Много по малко мръсотия ,но слънчогледови пелети са наполувина мощни от въглищата,разхода ще се компенсира от това че горивния процес се контролира по добре .

Tan4eto77 написа:Здравейте!от този сезон съм в отбора на отопление с пелети!На съществуващ котел Солитекс 35 kw ми поставиха горелка Бисолид 35 kw.Проблемът е,че не ми ражда главата как да си направя реконструкция в котела,защото заводски на самия котел в дъното има два отвора към комина и благодарение на тях топля околната среда през комина.Гледам във форума какви ли не идеи,но явно никой до сега не се е сблъсквал с такъв модел котел.Има бая такива котли във форума ЕТО ТУК ЦЪК попрочети, напищи някое и друго лично съобщение и ще се получат нещата.
вт авг 29, 2017 8:42 pmMiro4774 написа: Преработване на всички видове котли твърдо гориво на пелети. Мога да кача снимки на моят котел Де Дитрих направени са 5 хода. Тем. на изхода на котела е 105 градуса при максимална мощност.Здравейте, може ли някакъв тел.за връзка искам малко помощ за де дитрих. Благодаря
вт мар 01, 2022 5:30 pmGiglii написа:Преди да искаш помощ от някой провери кога е бил ''тук'' за последно.Твоят човек не е влизал от 2018 г. Дано някой друг има представа за какво иде реч и да ти помогне.вт авг 29, 2017 8:42 pmMiro4774 написа: Преработване на всички видове котли твърдо гориво на пелети. Мога да кача снимки на моят котел Де Дитрих направени са 5 хода. Тем. на изхода на котела е 105 градуса при максимална мощност.Здравейте, може ли някакъв тел.за връзка искам малко помощ за де дитрих. Благодаря
вт мар 01, 2022 5:54 pmДимитър Димов написа:Димитър Димов благодаря Ви за съвета но много съм нов и си взех де дитрих в бързината. Но сега не ми е ясно как да направя тези ламарини/турболатори ,само този е качил някакви снимки но не мога да ги разбера точно няма и размери абе мани мани закъсах го добре че е на вилата. И после видях от коя година е поста.вт мар 01, 2022 5:30 pmGiglii написа:Преди да искаш помощ от някой провери кога е бил ''тук'' за последно.Твоят човек не е влизал от 2018 г. Дано някой друг има представа за какво иде реч и да ти помогне.вт авг 29, 2017 8:42 pmMiro4774 написа: Преработване на всички видове котли твърдо гориво на пелети. Мога да кача снимки на моят котел Де Дитрих направени са 5 хода. Тем. на изхода на котела е 105 градуса при максимална мощност.Здравейте, може ли някакъв тел.за връзка искам малко помощ за де дитрих. Благодаря
вт мар 01, 2022 7:01 pmGiglii написа:Опитай да се свържеш с filmatoplo,на много е помагал.Може и да имаш късмет.вт мар 01, 2022 5:54 pmДимитър Димов написа:Димитър Димов благодаря Ви за съвета но много съм нов и си взех де дитрих в бързината. Но сега не ми е ясно как да направя тези ламарини/турболатори ,само този е качил някакви снимки но не мога да ги разбера точно няма и размери абе мани мани закъсах го добре че е на вилата. И после видях от коя година е поста.вт мар 01, 2022 5:30 pmGiglii написа:Преди да искаш помощ от някой провери кога е бил ''тук'' за последно.Твоят човек не е влизал от 2018 г. Дано някой друг има представа за какво иде реч и да ти помогне.
Здравейте, може ли някакъв тел.за връзка искам малко помощ за де дитрих. Благодаря
вт мар 01, 2022 7:25 pmДимитър Димов написа:Благодаря ви.вт мар 01, 2022 7:01 pmGiglii написа:Опитай да се свържеш с filmatoplo,на много е помагал.Може и да имаш късмет.вт мар 01, 2022 5:54 pmДимитър Димов написа:Димитър Димов благодаря Ви за съвета но много съм нов и си взех де дитрих в бързината. Но сега не ми е ясно как да направя тези ламарини/турболатори ,само този е качил някакви снимки но не мога да ги разбера точно няма и размери абе мани мани закъсах го добре че е на вилата. И после видях от коя година е поста.
Преди да искаш помощ от някой провери кога е бил ''тук'' за последно.Твоят човек не е влизал от 2018 г. Дано някой друг има представа за какво иде реч и да ти помогне.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: