Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bmahob - майстор
Не знам кой какво кпд вади и с какво го мери но като чета постовете в грейко раздела разхода се доближава до 21кв комо в мини.ален режим..... аз знам че с мойта женА :-D която отвори т главите на макс и без иОлация на таваните пак стигам до първа степен при 1,3кг на час на първа, но грейкото също ма.кеди, може би ако сега влизах и четях и ми предстоеше щях да взема него макар че алфа плама сие марка с традиции и развитие
velislav07 - помощник
Благодаря за мненията,относно бърнита категорично не го разглеждам, защото до момента само лоши коментари чета и някак си се настроих негативно към тях.За камините Лили и Виктория ми е интересно да споделите повече информация.Онзи ден открих някакви timsistem пак били сръбски и продавача каза ,че са доста по-качествени и превъзхождат българските,за тях нещо да знаете
filmatoplo - майстор
:) И още го умуваш ,100 пъти писах Грейко това стига ,днес имах честта да ги видя и заедно Виктория и Грейко свързани една до друга камините в офиса на Н Ганев -та Викторията е просто с повече дебел метал по нея ,качествена изработка но по сложна за поддръжка тоест чистене .Двете камини се ползват за действащи мостри -не са мръднали .Дълго е за писане защо Грейко -има защо.
чет ное 01, 2018 5:53 pmfilmatoplo написа:
:) И още го умуваш ,100 пъти писах Грейко това стига ,днес имах честта да ги видя и заедно Виктория и Грейко свързани една до друга камините в офиса на Н Ганев -та Викторията е просто с повече дебел метал по нея ,качествена изработка но по сложна за поддръжка тоест чистене .Двете камини се ползват за действащи мостри -не са мръднали .Дълго е за писане защо Грейко -има защо.
Кефиш отсякъде.
То и аз са напъвам да им разпраям, ама друго си е от спец да се чуе.
filmatoplo - майстор
Викторията си бива но е по консервативна -по сложна за разглабяне и по тежка от излишно натрупано желязо -за немци идеална като звъннат на монтажната фирма и тя да си му бере гайлето да разглабя и почиства на месец два -разбира се срещу 200 евро де ,но у нас такива паре нема :wink: Затуй една от причините в избора .Двете камини ги гледах монтирани на 50 см една от друга в една инсталация с помпи,кюнци -всичко в действие .И да се чудиш защо на Викторията интериорната ламарина отпред е 3мм -то Макаров от 10 метра не може да я пробие :wink:
чет ное 01, 2018 9:10 pmfilmatoplo написа:
Викторията си бива но е по консервативна -по сложна за разглабяне и по тежка от излишно натрупано желязо -за немци идеална като звъннат на монтажната фирма и тя да си му бере гайлето да разглабя и почиства на месец два -разбира се срещу 200 евро де ,но у нас такива паре нема :wink: Затуй една от причините в избора .Двете камини ги гледах монтирани на 50 см една от друга в една инсталация с помпи,кюнци -всичко в действие .И да се чудиш защо на Викторията интериорната ламарина отпред е 3мм -то Макаров от 10 метра не може да я пробие :wink:
Някъде, на друго място, да си виждал подобно нещо?
За Макаров нидей предполага! Ясно'й, чи Викито си тижи на мястото, ма да я бяха открили кат бронежилетка по мое време. Щях да си я нося вместо значката.
zaid1127 - специалист
чет ное 01, 2018 5:53 pmfilmatoplo написа:
И аз ги гледах тези двете камини в офиса на въпросния колега, познаваме се.
И контролера на Викторията не ми хареса ама никак....
Ама на въпроса "Защо по дяволите на камината на Грейко пресостата за въздух е вързан на горивната камера, след като на всички останали е след димния вентилатор и какво точно мери? " - не получих задоволителен отговор.
Може ти като виден "Хваляч" на Грейко ще ми обясниш!
Може ли аз, като съотборник, да предположа?
Или да пазя тайна от шпионите?
Според мен, това е много хитро.
Не съм чул или прочел още за проблем с тая джаджа.
Очудвам се, че даже питаш.
fbr - майстор
Аз, като независим наблюдател също мога да предположа. И даже мисля, че е по-коректния вариант, щото някой главоч може да иска да го ползва като открита камина.
zaid1127 написа:
и какво точно мери? " - не получих задоволителен отговор.
мери подналягането в камерата.
Аха. Другите мерят налягане, а джаджата е се пресостат.
Тънката мисла, на инжинера, е безпроблемна работа на устройството, а то е по защитено когато е на наветрената страна. Вързан е на вакуум, Заид и няма как да се замърси, запуши....
Браво на Грейко!

ФБР, някои пелетарници имат антиглаевоч на вратите. Тука не знам как е.

Тема "Каква камина на пелети да избера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: