Анди, може и да им разбираш, ама леко далечно ми се струва, че си......на лайната де.
Инак, нямам против.
Инак, нямам против.
пон дек 03, 2018 7:14 pmfilmatoplo написа:Ми кажи де, а те черпа 1л. убава сливова...Побъркаана тея ора политиките ,дое време лай..на да горим - то за ракия паре нема
.
пон дек 03, 2018 7:29 pmТрифон П.Трифонов написа: borchoyor, дека бега, га те немаше?Дека одиш га те нема е лафо, позабурил си разложчия...
пон дек 03, 2018 8:01 pmborchoyor написа:Хахааа, убаво!пон дек 03, 2018 7:29 pmТрифон П.Трифонов написа: borchoyor, дека бега, га те немаше?Дека одиш га те нема е лафо, позабурил си разложчия...
пон дек 03, 2018 8:09 pmТрифон П.Трифонов написа:Кой е Калински??? То от военния завод нищо не остана, ама още се мачаа да ми са клиенти...пон дек 03, 2018 8:01 pmborchoyor написа:Хахааа, убаво!пон дек 03, 2018 7:29 pmТрифон П.Трифонов написа: borchoyor, дека бега, га те немаше?Дека одиш га те нема е лафо, позабурил си разложчия...
Борче, разложката печка, от военния завод, дека я копувах 92-3та година и ми изгледа детето, онзи ден я мотирахме у Пеуник.
Калински я виде.
Топли деца връстници. Като ламя е.
пон дек 03, 2018 8:31 pmТрифон П.Трифонов написа:Ай, действайпон дек 03, 2018 8:22 pmborchoyor написа: ...Калин, е човек от форума. Вчера се запознахме официално, докато бях "командирован" у Пеуник.
Кой е Калински???...
Здрастииии, брезнишки!
Вече четирима съфорумци познавам. Идва време за форумни срещи.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: