Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:wink: Интересно решение -ако го приложа -може да горя и слънчоглед-крадете идеята докъто е време.
bmahob - майстор
Нали ти казах че марелито има механична система, но като угасиш камината...
filmatoplo - майстор
Моята е на 50 гр в момента в изчакване или поддържане ,кой както му казва :wink: не ,че за друго я запалих-жената да се поразхвърля :heart: :wink: .
filmatoplo - майстор
Днес тествам новите пелети ,сега как горят ,утре как палят.Щото запали със старите 2 шепи в бункера и добавих новите :wink: .
Здравейте, поради ред причини се забави монтажа на моятя каминка, но накрая е подвързана и вече трети ден си работи. Много съм доволен. Справя се чудесно със радиаторите дето са навързани. Засега и разучавам възможностите и начина на работа. Честно казано молко ми е сложно за настройка и засега не смея да пипам там , а определено има нужда. Какво забелязвам: след 2 часа работа стъклото почернява. понамирисва на дим, поради което ще сменям кюнците с такива със силиконово уплътнение. Има повече пепел отгоре по кошницата отколкото долу в пепелника. Понеже навън е сравнително топло съм задал температура 22 градуса, които си ги прави, но не изключва напълно, а си работи там нещо си, като намаля градусите на 18 за през нощта или за през деня се изключва, но после сама не се включва , а трябва да и дам off/on и тогава тръгва. Ще се надявам на малко помощ.

Тема "избор на пелетна камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: