• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 127
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
plastkomfort - специалист
:-D
filmatoplo - майстор
Новия контролер на ИВГ в какво се изразява по доброто му (не се притеснявайте така си говоря като Йода :lol: ) .
lusynik - специалист
Относно бункера-140 кг. побра!!!Открих сезона и позапалих! :evil:
filmatoplo - майстор
Да те питам -на твоя предишен котел Прити бяха ли му уплътнени вратичките , тоест пушеше ли от тях с горелката :? .
lusynik - специалист
В по-топло време,като сега,препушваше леко.При нормално студено време всичко си е OK.Новите модели,мисля,са с ширмовани врати.
lusynik - специалист
Намерих това [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sGpm5fzLVZw[/youtube] и съм в чуденка,дали да го монтирам?
filmatoplo - майстор
Ако тягата на комина ти е по висока го сложи .Или как действа -ако тягата на комина е по висока от определената за котела вакума който се създава в комина отваря тази клапа и си дръпва от там въздух и тягата се нормализира т.е. винаги ще седи в тези граници и топлото няма да бяга в комина :wink: .Ами проба грешка -или проба добър резултат :wink: .
VLADO66 - майстор
Гледам има противотежест с реглаж :)
plastkomfort - специалист
Аз мойта клапа я монтирах работи но ефекта незнам какъв ще бъде :?
Ако не помага поне няма да вреди.
Оригиналните регулатури ги дават да правят 10% икономия.
lusynik - специалист
Хъм,на клипа е с обърната посока-сега го видях!А,инъче е фабрична,от нафтовия котел,който преправих за горелката,този Горнооряховския.Ламарината която са ползвали в 2 мм. - солидна изработка.Както и самия котел,явно в онези години,не са икономисвали от материалите.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 127

Тема "IVG S 40" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: