Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Svezar - специалист
Че колко да струва тон пелети /що годе читави/ в началото на зимата...350лв ли !? А за търсенето не се притеснявайте,няма никакъв шанс да намалее скоро,даже се увеличава всяка година,така че за съжаление цените няма да паднат а ще следват търсенето ! Всъщност може да има и евтини пелети,ама като вземеш веднъж....няма да повториш :)
borkata99 - специалист
Аз от тези съм много доволен и препоръчвам.
http://prikachi.com/images.php?images/596/9681596L.jpg,
http://prikachi.com/images.php?images/597/9681597s.jpg,
http://prikachi.com/images.php?images/598/9681598y.jpg
Тези на снимките са зареждани 2015 г. /писал сам и качвал снимки тогава/.
Бяха ми останали половин тон и сега им дойде времето и ги под пуках, то пък взе че пак се затопли /има слънце през деня/
Както се вижда за 5 сезона не са мръднали, цели са, никакъв прах и горят идеално.
След това минах на ТРОН и от тях съм много доволен.
За тази зима съм се запасил с :
http://prikachi.com/images.php?images/601/9681601A.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/602/9681602p.jpg
Само хубави отзиви имам за тях, след месец ще ги почна и след Нова година живот и здраве, а най-добре в края на зимата ще споделя :)
Сега за цената...ми колкото-толкова няма се кахъря и да си тровя "живота" :roll: Кеф си ми е на пелети и цялата суетня около всичко, занимавка за големи деца.
Климатиците ползвам само за хладничко в летните жеги и пак си ми е КЕФ :roll:
Живи и здрави и да идва "големия" сняг че сложих зимните гуми :lol:а и надениците трябва да се подкарват, дааааааа!
prascho - майстор
Бре какъв ентусиазъм. Има нещо мазохистично в това да се радва човек когато месечната му сметка за отопление товари режийните разходи с 300% през зимата в сравнение с лятото.
нед ное 03, 2019 12:33 amprascho написа:
Бре какъв ентусиазъм. Има нещо мазохистично в това да се радва човек когато месечната му сметка за отопление товари режийните разходи с 300% през зимата в сравнение с лятото.
Прасчо, гледай позитивно на нещата, радвай се на живота, а ако не можеш- научи се!
Винаги е по добре да го изживееш усмихнат, въпреки несгодите.
borkata99 - специалист
Прасчо, да ти имам "ник-а" :lol: и наистина има нещо мазохистично да се наречеш така :?
Та prascho, когато си навиеш на масрафа и ако успееш /дано/, ще разбереш какво имам предвид.
А до тогава - послушай колегата.

Иначе...300% ? ами нека са 300, 500% ? ами нека са 500 :wink:
Гарантирам ти, че няма нищо мазохистично в това да ти КЕФ, но ти няма как да го проумееш докато правиш сметки лято/зима.

Окъках ме темата, споделих за пелети-кое как, а то... :roll: Модератора ако сметне да къса и хвърля.
шоп - майстор
нед ное 03, 2019 7:09 pmborkata99 написа:
Прасчо, да ти имам "ник-а" :lol: и наистина има нещо мазохистично да се наречеш така :?
Та prascho, когато си навиеш на масрафа и ако успееш /дано/, ще разбереш какво имам предвид.
А до тогава - послушай колегата.

Иначе...300% ? ами нека са 300, 500% ? ами нека са 500 :wink:
Гарантирам ти, че няма нищо мазохистично в това да ти КЕФ, но ти няма как да го проумееш докато правиш сметки лято/зима.

+1
Съгласен с мнението.
И добавям, че който се облажил с мързела и безгрижието на термопомпата или природната газ си мисли, че мазохисти са и греещите се с пелети:-)
нед ное 03, 2019 7:38 pmшоп написа:

+1
Съгласен с мнението.
И добавям, че който се облажил с мързела и безгрижието на термопомпата или природната газ си мисли, че мазохисти са и греещите се с пелети:-)
Шопен, правилно ли установявам, че пожарогасителите можем да сме мързеливи, но в същото време, почне ли яко "чанча", мазохистично изпитвам удоволствие?
Явно не е само при мен, а пък съвсем човешки- трябва ли за всички несгоди да си го слагаме на сърце?
Неска ми пуснаха Газа. Това не ме прави нещо По и продължавам да шибам дърва в печката. Имам тон и половина пелети, та и тях ще горя.
Колкото по е зимно и "бедствено", толкова по ми се качва адреналина.
prascho - майстор
Като всяко прасе не обичам зимата.....
нед ное 03, 2019 8:23 pmprascho написа:
Като всяко прасе не обичам зимата.....
Колкото да треперим и се свиваме, зимата си има своята прелест и функция.
Ти, както и всяко свине, трябва да се вместваш в природата, както и всички ние.
...бе не съм забелязал на прасчовци да им пука от клинча.
borkata99 - специалист
Няма нищо по удобно от газ-та. Опсссссс, sorry има - централното парно.
Когато не съм в България и отопление и охлаждане ми е на газ - ами разкош!
Изображение

Тука карам на пелети защото където живея няма как да си прекарам газ, а ако заровя бутилка в земята до мене не може да влезе цистерна, а за зимата в снега абсурд.
9 години на дърва, 7 години на въглища и вече 9-та зима на пелети.
Там където се търси удобство-то трябва да се забрави за икономия-та. "Кеф цена няма!"
Разбира се всяко лято търся добри пелети на добри пари. Ако ме върже - ОК! Ако ли не...колкото-толкова.
Сигурен съм че много колеги са така, волю или не волю... :lol:
Svezar е прав!

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: