Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bmahob - майстор
70* :-D
дидкоо - специалист
ср дек 22, 2021 10:58 ambmahob написа:
Ами има една настройка за гранична стойност на изключване ти променя ли я защото е зададена 70 ?
bmahob - майстор
ср дек 22, 2021 12:40 pmдидкоо написа:
Ами има една настройка за гранична стойност на изключване ти променя ли я защото е зададена 70 ?
КОЯ???
дидкоо - специалист
ср дек 22, 2021 3:31 pmbmahob написа:
ср дек 22, 2021 12:40 pmдидкоо написа:
КОЯ???

Прикачен файл

E4B2D0CF-6FA3-405C-936C-3F3064C9BE94.jpeg
RRT - напреднал
чет юни 17, 2021 10:06 pmfilmatoplo написа:
Някой засичал ли е -след като пусне пелетите за палене -за колко време пали .Аз постигнах време 3 минути ,малко ли е ,много ли е .Бих постигнал и още по бърз старт ,ама през визьора е почти невъзможно да се наблюдава пряко какво се случва в огнището.Само проблясъци на искри ,и в един момент зашумява с пламък .
Колега, как успя да го постигнеш тва палене за 3 мин? Аз имам страшен проблем. Кога пали, кога не... Най бързото палене което съм имал е за 6-8 мин.
дидкоо - специалист
Здравейте да ви попитам ако усиля вентилатора на първа степен по добро изгаряне ли ще имам защото сега на моменти ми се струва че направо ще изгастне

Прикачен файл

6185B5DD-9F01-4C41-9569-509BE87B47D8.jpeg
Може ли някой да ми каже как да настроя камината да работи със стайната Т а не с Т на водата
remarek - специалист
Здравейте! Смених пелетите през тази зима, но имам проблем. От 5 степен надолу е добре. Стига до 1 степен и започва да връща - първа, втора, първа, втора и не влиза в модулация. Не знам какво да направя. Да увелича подаването на пелети и оборотите на вентилатора или пък да ги намаля. Опитах и двата варианта и все не влиза в модулация. Ако сваля градусите ръчно, за да влезе в модулация, температурата след време пада и отново минава на първа или втора степен.
дидкоо - специалист
чет дек 30, 2021 8:25 pmremarek написа:
Здравейте! Смених пелетите през тази зима, но имам проблем. От 5 степен надолу е добре. Стига до 1 степен и започва да връща - първа, втора, първа, втора и не влиза в модулация. Не знам какво да направя. Да увелича подаването на пелети и оборотите на вентилатора или пък да ги намаля. Опитах и двата варианта и все не влиза в модулация. Ако сваля градусите ръчно, за да влезе в модулация, температурата след време пада и отново минава на първа или втора степен.
Направи я да пуска повече пелети . Сега на колко ти е на 1 степен
remarek - специалист
чет дек 30, 2021 10:55 pmдидкоо написа:
чет дек 30, 2021 8:25 pmremarek написа:
Направи я да пуска повече пелети . Сега на колко ти е на 1 степен
Пускането на пелети е на 1.1 и на 1750 оборота на вентилатора

Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: