Най - вълнуващия въпрос зимно време.
stihlkata - помощник
пет ное 13, 2020 8:23 pmstihlkata написа:
пет ное 13, 2020 8:09 pmseiko72 написа:
пет ное 13, 2020 6:50 pmstihlkata написа:

А трябвали да изгася камината защото в момента е запалена на ръчен режим
Можеш да настройваш камината и по време на горене няма проблем.
Благодаря
Не тръгва пак от термостата
stihlkata - помощник
Може ли някой ,който е с безжичен термостат на пелетна камина Burnit comfort 13 plus да ми прати настройките на котела,
seiko72 - специалист
съб ное 14, 2020 12:56 pmstihlkata написа:
Може ли някой ,който е с безжичен термостат на пелетна камина Burnit comfort 13 plus да ми прати настройките на котела,
здр пробвай A01-2 и аз навремето го имах но го премахнах това е някаква измислица с стаен термостат.
seiko72 - специалист
нед ное 15, 2020 9:00 amseiko72 написа:
здр пробвай A01-2 и аз навремето го имах но го премахнах това е някаква измислица с стаен термостат.
на колко градуса си го настроил термостата .
stihlkata - помощник
нед ное 15, 2020 9:03 amseiko72 написа:
На печката от Tern e на 30 ,а на външния който е в другата стая е на 24.Може би трябва и от др. място да се промени някоя настройка
seiko72 - специалист
нед ное 15, 2020 9:32 amstihlkata написа:

На печката от Tern e на 30 ,а на външния който е в другата стая е на 24.Може би трябва и от др. място да се промени някоя настройка
На печката от Tern e на 30- би трябвало да е на 20 по малка от зададената 24 на термостата,ти искаш да ти се изкл/вкл, камината, но помислили за запалката този режим който искаш , ще сдаде багажа и аз бях така с стаен ,и го премахнах поставих си термо- глави и сега е супер,ако нещо друго, имаш проблем пиши.
stihlkata - помощник
:evil:
нед ное 15, 2020 1:40 pmseiko72 написа:
нед ное 15, 2020 9:32 amstihlkata написа:

На печката от Tern e на 30- би трябвало да е на 20 по малка от зададената 24 на термостата,ти искаш да ти се изкл/вкл, камината, но помислили за запалката този режим който искаш , ще сдаде багажа и аз бях така с стаен ,и го премахнах поставих си термо- глави и сега е супер,ако нещо друго, имаш проблем пиши.
Благодаря и аз съм с термо глави на всички радиатори и според мен е по- добре печката да не гасне постоянно,но жената иска от термостата да си управлява.
fearblood - напреднал
Добър ден,трябва ми малко помощ искам да свържа стаен термостат към камина BURNit PM Comfort plus 13kW.
Това е платката и там до колкото разбрах на 17 и 18 е за стайния термостат.Тука слагам два кабела червен и черен примерно,има ли значение къде ще е + и къде - .
Прикачен файл:
2.jpg

Това е стайния термостат .Ако на 17 и 18 има значение къде ще е + и къде - ,тук къде трябва да ги закача
Прикачен файл:
7.jpg
Прикачен файл:
6.jpg

И последно какви настройки трябва да се направят на камината за да работи според термостата.
Сега съм с настройките на grants за което му благодаря.
Благодаря ви предварително.
stihlkata - помощник
нед ное 15, 2020 1:45 pmfearblood написа:
Добър ден,трябва ми малко помощ искам да свържа стаен термостат към камина BURNit PM Comfort plus 13kW.
Това е платката и там до колкото разбрах на 17 и 18 е за стайния термостат.Тука слагам два кабела червен и черен примерно,има ли значение къде ще е + и къде - .

2.jpg

Това е стайния термостат .Ако на 17 и 18 има значение къде ще е + и къде - ,тук къде трябва да ги закача

7.jpg
6.jpg

И последно какви настройки трябва да се направят на камината за да работи според термостата.
Сега съм с настройките на grants за което му благодаря.
Благодаря ви предварително.
И аз направих неговите настройки и след това камината не тръгна с термостата,неговите са за без
fearblood - напреднал
Успя ли да я подкараш

Тема "Настройки на пелетна камина BURNit PM Comfort plus 13 и 25 kW" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: