• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 127
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
feikot - специалист
Поръчах котел и горелка Waterland,имам едно питане само- с кой софтуер да поръчам горелката,защото щом ме питаха от БГ терм,значи има някакво значение ? Благодаря.
filmatoplo - майстор
Щом си решил :) честито , за софтоера -не знам какво се добавяше във новия , тук колегите да помагат :) .Дано всичко бъде ок.Колегите споменаха че чрез новия софт ,може да се регулира мощността по единици 14,15,16 и така ,имало и др екстри .
Последна промяна от filmatoplo на ср окт 16, 2013 10:32 pm, променено общо 1 път.
plastkomfort - специалист
feikot написа:
Поръчах котел и горелка Waterland,имам едно питане само- с кой софтуер да поръчам горелката,защото щом ме питаха от БГ терм,значи има някакво значение ? Благодаря.
С най старата версия 11.1 :-D
filmatoplo - майстор
:? Сега човека ще се притесни с избора на софтуер , така че бързо помагайте знаещите .
lusynik - специалист
Поздравления за избора!Смятам,че ще си доволен.За софта,ползвам 11.1,там всички параметри са отключени за промяна и донастройка.При новия,част от параметрите не са достъпни за промяна/заключени са/,поне така докладваха колеги.Плюса им е,че мощността се въвежда по киловати и има възможност да управлява втора помпа.Ако няма да я ровиш много-много,вземи си с по-новия софт.Ако ти прави кеф да си човъркаш настройките взимай със стария,там всичко може!!!
Имам вече и впечатления за работата на горелката с котел Прити ГА26,нафтов с димогарни тръби на Горна Оряховица и този от подпис ми,но за това по нататък.Инъче към момента съм палил 10-тина пъти,включително и тази вечер/припалвам за час-два,че не ми е уютно/.Настройките,които ползвам в топлото са:температура- 48 С,,пелети макс.-20,пауза-20,пелети мин.-4.5 г,вентилатор-50%,шнек-1050 г. .
iceheart - специалист
Кажи какви са ти впечетленията с котела на Прити ГА26. Добре ли работи нещо по конкретно, малко инфо.....
filmatoplo - майстор
Имам такова Прити , тоест ми артисва , ползвано , информация на лични .А относно горелката , само да има добри пелети , няма ядове с нея .
lusynik - специалист
.Повече довечера....
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 127

Тема "IVG S 40" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: