• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 39
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
feikot - специалист
И какво ти е мнението за котела :)
filmatoplo - майстор
Котела изглежда добър , само горелката да работи добре , че като си спомня първите ми горелки ИВГ видях и патих , айде преписах го на пелетите , сега с ерато няма грижи .
feikot - специалист
Да се надяваме да няма проблеми,питах 3ма собственици на ИВГ,никой не ми каза нищо лошо,така че поживем увидим
filmatoplo - майстор
Горелката на Бисолида , пали по различно от ИВГ , включва запалката преди да паднат още пелети , след това чакам 2 минути -нито дим нито нищо , и хоп се появява пламъче , докато при Ивг -падат първо пелети после грее запалката -пуши бял пушек че постепенно се появява пламък :? .
VLADO66 - майстор
Тази горелка кой я продава,че нещо не я виждам самостоятелно в нета :?
filmatoplo - майстор
Горелката е комплект с котела модел Бисолид Савер ц , продукт на Ерато Хасково.Свободно само горелка не знам дали се продава , така е направена в момента че част от копчета и защити са изнесени на пулт на самия котел , не е проблем да се направят и на друг котел ,но горелка ГП4 на Ерато е почти същата даже всичко като управление е на нея -още по добре :wink: .
feikot - специалист
Тоя кютюк верно ли е 260 кг. ? :проба: :проба: Как ще го качвам утре до таваните над 5 етаж аз ? Тия килограми,които ги дават празен или с 68те литра вода са,че 200 кг. е някак по-приемливо от 260...
feikot - специалист
Дойде котела,помпата (Грунфос алфа 2 :roll: ) и разни други дребни неща.Подскажете как да го кача до горе тоя котел...много тежи неговата мама...
feikot - специалист
Да чуем и други предложения :mrgreen: :-D
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 39

Тема "Мнение и съвет за котел + горелка (пелети)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: