Най - вълнуващия въпрос зимно време.
borkata99 - специалист
Вчера заредих. Готов съм за зимата-нека има хубав сняг! :-D
Изображение
Изображение
Изображение
Успех и късмет на всички, недейте чака кьоравото :lol:
ant-man - напреднал
нед юни 07, 2020 12:13 amborkata99 написа:
Вчера заредих. Готов съм за зимата-нека има хубав сняг! :-D
Колега, имаш ЛС.
borkata99 - специалист
И ти колега и ти :lol: по
veselint - специалист
Аз,тази зима изгорих три палета.Много са калорични и греят,но правят шлака,която за мен и горелката не беше проблем.Горелката е с вътрешен шнек и се справяше,но ако разчиташ само на продухване може и да имаш проблеми.
Petar Cholakov - помощник
нед авг 22, 2010 2:57 pmlordvlad написа:
Понеже втора година ще се отоплявам на пелети, който има опит с производители и качество нека го сподели. От моя опит през зимата на 2009/2010 година мога да кажа че пелетите от Кюстендил на фирма Танита бяха с доста лошо качество и не бих ги ползвал. Опитах няколко чувала от фирма Екоефект които продават пелети на фирма Technowood и са с прилично качество. За сега първенеца по качество са пелетите на Баумакс, които продават Румънски пелети.

Който има други наблюдения нека сподели, защото идва зима! :)
Има едни Пегасус, аз ги взимам от Пловдив не съм проверявал дали има другаде. Според мен са средна цена но аз ги харесах много, за 40-45 минути котела ми достигаше макс температурата, доста да калорични и ако ти е добра инсталацията ще ти излезнат по- насметка. За сравнение бях взел едни от Практикер ами 3 часа гори на докато достигне макс температура, никаква калоричност
пон юни 08, 2020 6:09 pmkalin72 написа:
Калине, купи си слънчогледови, от същият производител, за доста по малко парички или добави още малко и си купи читави! По назад имаше показани на 350-360 пари.
kalin72 - майстор
Благодаря ви :)
Трифоне, този не е производител, ми май е търговец..

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: