Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Температурата се мери на максимална мощност при влязал в режим котел (работил поне час), котелна температура 70-80* и то в центъра на димоотвода. Нормално е да е 120-160*С
lakosste - специалист
LazarGanev написа:
Температурата се мери на максимална мощност при влязал в режим котел (работил поне час), котелна температура 70-80* и то в центъра на димоотвода. Нормално е да е 120-160*С
Благодаря за отговора.
Точно така ще го измеря довечера.
димитар кисиов - специалист
Вчера видях в един магазин пелети на промоция за 200 лв попитах какви са и ми отговориха че са микс .предстоеше ни пуск и настрока на горелка и взех 5 чувала обеден че грейкото ще ги изгори каквито и да са .оказа се че след много пушек едвам се запалиха поработи малко и преминахме в процедура по гаснене заради липса на пламък след доста опити и настроики около два часа се учудих че грейкото неможе да работи нещо тогава опитах един пелет и се оказа чиста финно смляна и пресована слама ееее смених пелетите и заработи нарочно спестявам имената на магазина въпреки че доста им насъбрах но не случаино в бг на промоция нищо да не се взима пише в инсрукцияра че сламени неможе пробвах неможе
brat4eda_81 - специалист
Според мен е грешка да не споменаваш магазина или фирмата,защото някой друг ще вземе да се блъска като теб а ти си взел 5 чувала ами ако вземе тон или 2,затова според мен е форума да отсеем мошенниците
pspavlov - помощник
Със сламени пелети тази горелка няма как да работи. Смес били, на слама със слама са смес.
Ходи до магазина и им обясни че с лъжи не става, ще дойдат и други опарили се и ще им се стъжни.
Така, какво ще кажете за турболатори от шнекова спирала стандартна:
с външен диаметър 43.3мм ,стъпка 38мм, вътрешен диаметър 27мм с дебелина 3мм
Котела е Viadrus 29kw с пелетна горелка грейко rb20
Как да се карам и обеснява като една хубавелка миги продаде аз като шаран зяпам ха ха
plastkomfort - специалист
Ами вземи сега хубавицата да те топли :-D
plastkomfort написа:
Ами вземи сега хубавицата да те топли :-D
О да да и аз затова си мислех съгласен съм
n.ganev - майстор
Заслужава ли си да идвам до Хисаря?
Тръгваи ще помогнеш с настроиката на ау

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: