gnt69 написа:Костажевите и те имат ламбди ама не знам настройват ли се.Той колегата gnt69 така топли 200 квадрата плюс неограничено количество БГВ с 2 чувала пелети, представи си ако се настрои

gnt69 написа:Костажевите и те имат ламбди ама не знам настройват ли се.Той колегата gnt69 така топли 200 квадрата плюс неограничено количество БГВ с 2 чувала пелети, представи си ако се настрои
VelinPetrov написа:Така е като купиш правилния котел и горелка, като си сложиш буфер, като си сложиш ламбда наблюдение, като направиш малко подобрения на котела и си ти. Сега в студа не знам колко харча щот ми е голям бункера. Сигурно не е две торби но знам че разхода ми от началото на сезона е около 2 тона слънчоглед. Онези колеги които харчат по 5-6 торби на ден и те ли те лъжат, или са избрали късата клечка. Айде наздраве днеска било бабинденgnt69 написа:Костажевите и те имат ламбди ама не знам настройват ли се.Той колегата gnt69 така топли 200 квадрата плюс неограничено количество БГВ с 2 чувала пелети, представи си ако се настроиЩе гори един чувал, че в по-топло ще почне да връща пелети в бункера
Не съм против никой, при всеки системата е различна, жилището, предпочитанията и тн. но някои колеги са направо комични с изказите си
Ама чакай забравих че системата Грейко (със секретните технически данни ) е повече от космическа технология и затова толкова гори
wankata7108 написа:Ето за днес разхода при средна -15.. но вятъра утихна от вчера 60.2 кг 21 гр. 400 м2
разбрах за брояча и тук има яко вятър в разград но не ми влияе на работата на горелката и котела всичко си върви нормално .А аз направих един прост разходомер на бункера си получи се супер.
bobi65 написа: 21 гр. 400 м2 .bobi, качи една скица със застроена и разгърната площ на къщата, да се види, кое е гараж, кое е еркер, кое е лоджия, кое е балкон, кое е помещение за туршии, кое е скосено таванско, кое е стълбищна клетка, за която залагам 50 лева, че е по-голяма от 9 кв/м.
gnt69 написа:VelinPetrov написа:Така е като купиш правилния котел и горелка, като си сложиш буфер, като си сложиш ламбда наблюдение, като направиш малко подобрения на котела и си ти. Сега в студа не знам колко харча щот ми е голям бункера. Сигурно не е две торби но знам че разхода ми от началото на сезона е около 2 тона слънчоглед. Онези колеги които харчат по 5-6 торби на ден и те ли те лъжат, или са избрали късата клечка. Айде наздраве днеска било бабинденgnt69 написа:Костажевите и те имат ламбди ама не знам настройват ли се.Той колегата gnt69 така топли 200 квадрата плюс неограничено количество БГВ с 2 чувала пелети, представи си ако се настроиЩе гори един чувал, че в по-топло ще почне да връща пелети в бункера
Не съм против никой, при всеки системата е различна, жилището, предпочитанията и тн. но някои колеги са направо комични с изказите си
Ама чакай забравих че системата Грейко (със секретните технически данни ) е повече от космическа технология и затова толкова гори
bobi65 написа: Няма смисъл да лъжа както казват разни колеги..Кои са тези колеги bobi!? Кажи, да ги набия.
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: