• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 127
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
feikot - специалист
Ако може на 11.1 да му се задават киловати да поръчам с него,ако ли не,мисля да е с най-новия,защото като се знам,ще нощувам до контролера само да го човъркам.
lusynik - специалист
Проблем с влизането във форума........За Притито,какво конкретно те интересува?Ако желаеш мога да ти пратя номера си на лични,с радост ще отговоря на питанията ти!
miroslav_cholich - специалист
Здравейте, вчера намерих на село 1 чувал царевица и реших да я пробвам на горелката, добре се справя само че беше 3 килограма и свърши за има няма час, отидох до местният магазин за фураж, с ебати кефа, сложих две чувалчета от по 10 килограма в бункера и чакам, ама уви грънци едвам едвам гори, и цвърчи от там си мисля че царевицата е тазгодишна реколта и затова неиска да гори, а старата която е суха пука та трака, умешах я с три чувала пелети общо 65 килограма та я изгорих, та да попитам да търся ли по село царевица реколта 2012 по 23 стотинки килограма и да направя някоя икономия или да си не правя експерименти.
И другото някакъв коментар за пелети от сл. люспа, защото ми продават 5 тона на цена 220 лева?
lusynik - специалист
Много пепел правят,иначе си горят.Ползвал съм 8 мм.,като ги смесвах в съотношение 1:1.
filmatoplo - майстор
Любимата ми горелка -при първата спах 3 дни , жената заревнува :heart: Направи ми впечатление , че като вдигна предния капак се вижда през един отвор втория отсег :? , при Боша не е така , не си спомням 100% може ти да си махнал някоя ламаринка :wink: .
plastkomfort - специалист
Пусни някой нов клип с модулация.
filmatoplo - майстор
Я :) времето на вентилатора при Стоп и Старт ти е 1 минута :? , не помня дали съм го намалял аз , май фабрично е по 5-10 минути .
feikot - специалист
Защо е толкова ниска температурата,която си задал (48 градуса) и хистерзиса 5 ? Не е ли твърде ниска тази работна температура,не че разбирам,но като питах преди ми казахте,че на 70 градуса трябвало да работи.Те пък ми се виждат много,но съответно като работи на по-ниска темп и глидерите смятани на една мощност няма да топлят.Аз добре,че не послушах продавача да ги смятам на по 200 вата глидера,а ги смятах на по 150,че той както ми каза-абе от 70 до 90 градуса такава мощност има един глидер...при тия думи,как да си купиш горелка от тоя човек :)
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 127

Тема "IVG S 40" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: