LazarGanev написа:Касата бира си я спечелихте. Техника имам за два автосервиза. За консултации за автомобили от VAG група заповядаи. За бърникането да я бърника който трябва.Ndp007 написа: Няма как сам да си доставиш каминатаИ добре, че е така, защото желаещи не липсват:dobrev написа:От толкова приказки не разбрах мога ли да си купя такава камина с гаранция, която да си инсталирам и пусна сам?Всяка камина/котел трябва да си има майстор, който да отговаря за правилната работа. Както всяка жена трябва да си има мъж и всяка коза - пръч. Оня нехранимайко, дето ти я пуснал, настроил и подписал гаранцията е затова - да му звъниш като има проблеми. Аз също съм завършил техникум ДВГ, но колите винаги ми ги правят в сервиз, макар да виждам нивото на специалистите. Поне си имат техника, инструменти, ползват консулти и т.н. Това, че си инженер по хидравлика и пневматика може би означава, че бързо ще усвоиш техниката, но нека бърникането да е след изтичане на гаранцията, дотогава се възползвай от нея
. Остани със здраве! Някой друг заложи ли каса бира?
Ndp007 написа: Касата бира си я спечелихте.Ей това ми е достатъчно! Благодаря!
Ndp007 написа:За бърникането да я бърника който трябва.