Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Лелееее, на слънчогледови пелети ли ги карате тия скъпоценности?!!
Пелетарника ми е на 150 кила слънчоглед, още не е чистен и няма толко пепел по стените. Кви са тия пепелети бре?
Kalfa10 - специалист
съб дек 21, 2019 5:15 pmТрифон П.Трифонов написа:
Пелетарника ми е на 150 кила слънчоглед, още не е чистен и няма толко пепел по стените. Кви са тия пепелети бре?
Остави я 4 дни нон стоп и я снимай!
съб дек 21, 2019 6:55 pmKalfa10 написа:
съб дек 21, 2019 5:15 pmТрифон П.Трифонов написа:
Остави я 4 дни нон стоп и я снимай!
150 кила пелети са ми 6 дни. Освен това, времето е супер топло и на никой съоражението му не гори постоянно. Ши го снимам, ама утре. Имам изхвърлени 3 пепелника бошовски. Ония пелети, дето са на сътворили тая пепел, са супер пепелоспособни. Сигурно са на подходяща цена?!!
Е, камината явно са справя повече от добре.
slaviyakov - специалист
Пак сравнява кон(котел) с магаре(камина)цената е 400лв за тон и са сравнително най-добрите който съм горил а колкото до цената мисля че вече не е фактор има и скъпи боклуци
bajslav - помощник
Здравейте!И за мене дойде време за пелети.Стигат ми 17години да мъкна дърва...Гледам,че има вече 10кв-атово бижу с водна риза.Достатъчна е мощността за 65кв2 апартамент(освен това го санираха през лятото),но си мисля колко може да е шума от вентилаторите и горенето,когато работи...Ако иска някой да сподели...🤔
filmatoplo - майстор
Пиши му и си ти .

Прикачен файл

896-504-diado-koleda-ne-vinagi-ima-vreme-da-otgovaria-na-pismata.jpg
896-504-diado-koleda-ne-vinagi-ima-vreme-da-otgovaria-na-pismata.jpg (50 KиБ) Видяна 1995 пъти
slaviyakov - специалист
Шумът е по скоро от шнека който подава пелетите към горивната камера но е понусимо
bajslav - помощник
съб дек 21, 2019 7:47 pmslaviyakov написа:
Шумът е по скоро от шнека който подава пелетите към горивната камера но е понусимо
Оня ден наблюдавах една бурнитка,ами тя фучи кат горелка за прасе...Че затуй си мисля дали такова нещо е удачно за апартамент... :?
filmatoplo - майстор
:wink: Сега виж как гори и едно Бижу.
slaviyakov - специалист
С бижуто няма да имаш тоя проблем

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: