Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Kalfa10 - специалист
нед дек 22, 2019 10:54 amTimoti написа:
нед дек 22, 2019 8:19 ampi6ligara написа:
Аз за първа година съм на пелети, горя едни зехир, иглолистни, на 430лв за тон. Камината гори добре, няма много пепел, но за 12 часа горене прави едно като налеп по дъното на кошницата. Не е много, но ако ми гори по 24 часа като на вас не знам дали ще започне да првчи на горенето.
Аз горя широколистни и също ми го прави такъв налеп ,чудя се ако се увеличи малко въздуха дали ще се намали това наслагване.Гледам на колегата който е снимал неговата за толкова много време горене кошницата си е чиста :?
Да, увеличи малко въздуха...
filmatoplo - майстор
:) Бат Ганя всегда прав ,и аз горя същите Турски пелети -и съм много доволен.
starsel - специалист
нед дек 22, 2019 1:09 pmfilmatoplo написа:
:) Бат Ганя всегда прав ,и аз горя същите Турски пелети -и съм много доволен.
не е зле да кажете откъде ги купувате че и другите да си купят качествено гориво
n.ganev - майстор
Отново ще ме окачествят - "Търгаш " ама постоянно поддържам едни 20 х 40 тона на склад.
markoscbr - специалист
здравейте колеги това лято монтирх на един приятел една каминка Грейко 16кв, и сега като запали му черни стъклото казах му да овиличи малко въздуха оказа се че и аз немога,как мога да увелича въздуха на 3те степени .Видях на 3та 48%,на 2ра 40%,не съм видял на първа колко е благодоря
Timoti - специалист
Задържаш бутон меню >настр.горене>гориво1(ако камината гори на него)>излизат ти мощност P1,P2,P3>вентилатор там ти дава стойностите и си ги променяш със стрелките.
Но, общо взето си е до пелетите не очаквайте чудеса ако изобщо се промени нещо..дано съм бил полезен :partyman:
pi6ligara - специалист
нед дек 22, 2019 6:21 pmn.ganev написа:
Отново ще ме окачествят - "Търгаш " ама постоянно поддържам едни 20 х 40 тона на склад.
Как и е името на тия турски пелети аджеба?
filmatoplo - майстор
:lol: Ха ха от името какво ще разбереш -зелено лого -гриин ,вууд еко пелети -класика в жанра ,важното е как горят. :wink:
pi6ligara - специалист
Ориентирам се за следващата година :)
filmatoplo - майстор
Ако си близко до Ганя виж ги .

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: