Не бъркай управлението със самия мотор.Има различни мотори с различно управление.Трябва да се разглоби съответното тяло и да се види какъв точно е моторът му и да се подходи индивидуално с управлението...Ако тялото е от неинверторен климатик ще работи с платката,при инверторите се вади цялата електроника и се захранва директно с подходящо напрежение...
batkotony написа:Не бъркай управлението със самия мотор.Има различни мотори с различно управление.Трябва да се разглоби съответното тяло и да се види какъв точно е моторът му и да се подходи индивидуално с управлението...Ако тялото е от неинверторен климатик ще работи с платката,при инверторите се вади цялата електроника и се захранва директно с подходящо напрежение...Ми незнам, но аз имам и от инверторни и от обикновенни и на двете им вадя всички платки, изваждам от платката само кондензатора, слагам един регулатор дори съм пуснал тука снимка и си го пускам без проблеми, но идеята е ако може с това което видях в Инител да се регулира както входната температура така и стайната. Сега в момента правя едно тяло от Нео 12 и мисля да пробвам с регулатор и термостат, който мие препоръчал КУУУЛ, за което съм му благодарен и ако си е всичко ок ще пусна снимчици.