Както аз и Боби писахме при грейко ламбдата "не е това, което е"... По добре засечи разход, или ако имаш мониторинговата програма на натурела засечи нивото на пламъка. Ако е на вълнички - (пълни/празни паницата) по време на горене, значи е много въздуха. Ако е равномерен си добре. Аз стигнах до извода, че на грейко му трябва допълнителен вторичен въздух. Тя сондата ти отчита всичкия, но да увеличиш първичния може да се вкара в неефективно горене и на практика да увеличи разхода (както се получи при мен).
Evgeniy написа:Както аз и Боби писахме при грейко ламбдата "не е това, което е"... По добре засечи разход, или ако имаш мониторинговата програма на натурела засечи нивото на пламъка. Ако е на вълнички - (пълни/празни паницата) по време на горене, значи е много въздуха. Ако е равномерен си добре. Аз стигнах до извода, че на грейко му трябва допълнителен вторичен въздух. Тя сондата ти отчита всичкия, но да увеличиш първичния може да се вкара в неефективно горене и на практика да увеличи разхода (както се получи при мен).Не знам може да си прав но как да вкарам вторичен въздух. А иначе осветеноста на датчика откакто сложих ламбдата е чук. Седи на 185-186 и не мърда. Преди плуваше от 140 до 180.

Ето снимах и кофата с пепела.