• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте приятели! Вече и аз съм собственик на пелетна горелка фероли (от червените). И на въпроса: Работи в режим "А", на 3-та степен. Горелката запалва и започва да преминава през 1,2,3 степен, вдига до 35-40⁰С (при зададени 65⁰С) и изписва 0 и FH. Прави си продухване и започва отначало, като през това време градусите вече са паднали. Ако някой има идея ще съм благодарен. :prayer:
Здравейте, имам проблем с пелетната горелка ферроли сън П7 на 12г е, като до сега не съм имал никакви проблеми освен стандартните с пелетите(които след до настройка котела не е имал проблем) като в края на миналия отоплителен сезон горелката нямаше никакви проблеми, изключих я, почистих всичко и оставих да почива. И идваме до днес , като реших да пусна пелетната горелка и тя не се включва (нищо не тръгва), замерих дали отива ток, на входа има и на входа на контролера също, но самата горелка все едно няма ток нито светва екранчето, нито тръгва вентилатора, някои сблъсквал ли се е с такъв проблем и какво е било решението ? Аз си мисля, че може контролера да е заминал,

Поздрави!
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26

Тема "Проблем с горелка Фероли." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: