• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 42
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
preslav - майстор
С 2 леви написа:
Излезе ми сметката за януари - 50.44лв. за парно и топла вода. 17лв ток. :supz: :supz: :supz: ТЕЦ Лозово са номер 1, за мен! Е, вярно имаха две аварии, за по 48 часа ги оправиха, но цепят мрака с ефективност и цена.
Майтапиш се нещо - днес бях в Бургас и не ми се стори да е много топло, може да е и от парното в колата.
С 2 леви - специалист
У дома е 23-25 градуса, вън колко е - не му пука. :) Нека да е лято и парното на 6. :partyman:
С 2 леви написа:
Излезе ми сметката за януари - 50.44лв. за парно и топла вода. 17лв ток. :supz: :supz: :supz: ТЕЦ Лозово са номер 1, за мен! Е, вярно имаха две аварии, за по 48 часа ги оправиха, но цепят мрака с ефективност и цена.
И кво излиза? Доволни от топлофикация.
Можело значи.
Сметката за ток ми изглежда като за гарсониера и ергенче в нея.
Те това е комфорт, ма ергента не мое го оцени.
Дръвцата, колкото и да са скъпи, пак ще си купувам за каминката.
С 2 леви - специалист
Тъй де! :) 92 кв.м. ми е "гарсониерата" и тока е основно за хладилника, ламбите са ми на бушон 6А, щото не намерих такъв за 2А :) Готварска печка и фурна са на газ, хладилника на село ми е на газ, но това е друга тема :) Просто живея в чудесно проектиран и построен блок, тип бункер, ако се сещаш за какво говоря. ;)
preslav - майстор
Трифон П.Трифонов написа:
С 2 леви написа:
И кво излиза? Доволни от топлофикация.
Можело значи.
Сметката за ток ми изглежда като за гарсониера и ергенче в нея.
Те това е комфорт, ма ергента не мое го оцени.
Дръвцата, колкото и да са скъпи, пак ще си купувам за каминката.
17 лева за месец/ток ми звучат като един лаптоп, нека е хладилник, може да е и пералня - ходим мръсни ли, перем си дрехите при комшийката ли, държим си остатъците от манджата на терасата ли - аз плащам 17 лева за нагревателя в аквариума с рибките - май си имаме още един синфон, сифон и какъвто и да е г..фон?
С 2 леви написа:
Тъй де! :) 92 кв.м. ми е "гарсониерата" и тока е основно за хладилника, ламбите са ми на бушон 6А, щото не намерих такъв за 2А :) Готварска печка и фурна са на газ, хладилника на село ми е на газ, но това е друга тема :) Просто живея в чудесно проектиран и построен блок, тип бункер, ако се сещаш за какво говоря. ;)
Завиждам ти ама благородно,хахаааа.
Поздрав!
С 2 леви - специалист
preslav написа:
17 лева за месец/ток ми звучат като един лаптоп, нека е хладилник, може да е и пералня - ходим мръсни ли, перем си дрехите при комшийката ли, държим си остатъците от манджата на терасата ли - аз плащам 17 лева за нагревателя в аквариума с рибките - май си имаме още един синфон, сифон и какъвто и да е г..фон?
Ха-ха-ха. Преславе!Нито ходим мръсни (пералнята ми А+А енергиен клас и ползва топла и студена вода, както си реши тя), нито ми пука за твоите рибки. :) Инвестирал съм средства в техника бяла и черна, както и друго оборудване, за да съм максимално независим от прищевките на разни монополисти, включително тец, в и к, евн и каквото се сетиш още.
Спиране на ток, вода и парно ще ме притесни, ако е за повече от 9-10 денонощия, но няма да е чак дискомфортно.
:partyman:
sinfon - специалист
С 2 леви написа:
Инвестирал съм средства в техника бяла и черна, както и друго оборудване, за да съм максимално независим от прищевките на разни монополисти, включително тец, в и к, евн и каквото се сетиш още.
Спиране на ток, вода и парно ще ме притесни, ако е за повече от 9-10 денонощия, но няма да е чак дискомфортно.
Пералнята и да е А+++++++++++++++ клас, докато работи, не пести, а харчи ток. Един телевизор, 3 лампи, един лаптоп и един хладилник правят повече от 17лв ток на месец.
Hoвoceлckи - майстор
Попитали радио Ереван:
- Вредно ли е да се гледа телевизор?
От там отговорили:
- Зависи - дали и е включен.
Едно пране да излезе 50 стотинки. Колко пъти ще да се пере ако по някакви причини не плебивава там половината от месеца?
preslav - майстор
С 2 леви написа:
за да съм максимално независим от прищевките на разни монополисти, включително тец, в и к, евн и каквото се сетиш още.
Така де, независим си - от теб нищо не зависи. Който и от тези монополисти да те резне ще си или жаден, или гладен, или ще стоиш на студено.
Едно само ми е чудно, но не се чувствай длъжен да ми отговаряш - какво си правиш парите от иконимиите бе човек!
Искаш ли рибки или предпочиташ канарчета?
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 42

Тема "Отоплението на дърва ще е най-изгодно тази зима - как ги изчислиха?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: