Ами и аз се спасих веднъж като се сетих каква марка ти беше юпиеса ,незнайно защо на дисплея изписа -няма връзка с изпълнителния модул .Какво ли не правих ,кой ли не питах включая Грейко и Натурела ,е га се тури тоя юпиес и се оправи .

пет мар 06, 2020 9:23 pmТрифон П.Трифонов написа:Ма не е по-як от мояпет мар 06, 2020 8:09 pmjangeloff написа: P.S.Имам и мноо як ЮПС...
пет мар 06, 2020 9:36 pmsokolov.91 написа: Ма не е по-як от мояОхооо, Соколе!!! Ти жуф ли си уа?!!
П. С. На някой ако му трябва хубав и сигурен ЮПС - тел. за поръчка...![]()
пет мар 06, 2020 9:42 pmТрифон П.Трифонов написа:Е и моя е много умен бе. Ти не си ми чел ЮПСката тема явно.пет мар 06, 2020 9:36 pmsokolov.91 написа: Ма не е по-як от мояОхооо, Соколе!!! Ти жуф ли си уа?!!
П. С. На някой ако му трябва хубав и сигурен ЮПС - тел. за поръчка...![]()
УПСа ми е як, две мнения не мое да има. Аз не гледам само киловатите.
Просто устройството дава възможности, както и една важна подробност- грижата за акумулаторите. Зареждачката е бъкана с акъл. Направено е така, че и да пести от разход....бе мноо екстри.
ПроСолар!!!
Пиши оттатъка, ако има новини!
пон мар 09, 2020 6:58 pmfilmatoplo написа:E как да не е малко, за 300 квадрата? Аз за 80-100, дето даже и не ги топля сичките, праскам 3.5 тона, и то с икономии.
пон мар 09, 2020 6:58 pmfilmatoplo написа: ... 300м2 ,каза че почти стига до сега 3 тона пелети ...
Трифон П.Трифонов написа: ... топлоизолация, топлоизолация, топлоизолация, хахааа ...
пон мар 09, 2020 6:58 pmfilmatoplo написа: Днес видях един човек който има камина Грейко 25ца ,топли 300м2 ,каза че почти стига до сега 3 тона пелети ,не е много не е и малко ,той е доволен съобразявайки го с удобството,дървата,тока и хамалогията предни години .Чисти я редовно по учебник,няма конструктивни забележки.А дали по-ниският разход се дължи на модела? Защото аз с 16ката опуках 3,7 т до момента за 180 кв и не е като да нямам изолация и дограма. Чистя я повече от редовно, а да гори на първа мощност съм я виждал точно 3 пъти. Да не говорим колко на юг съм и абсолютната липса на зима в този край.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: