miroslav_cholich написа:Здравейте малко помощ, ако е възможно. От една седмица съм запалил и аз горелката обаче на два пъти големият ми шнек спира ( има захранване към него обаче на края на тръбата се задръства и моторчето не може да смогне) трябва да го разклатя да изпопадат малко пелети и се оправя, но това не е работа. Дайте ми съвет какво да правя?След като миналата зима намерих в PVC-редукцията буца земя 5-6 см. монтирах на входа на бункера сито от оградна мрежа ( с квадрат 4 см. ). От тогава не съм имал такъв проблем.
filmatoplo написа:Аз така съм си стъкмил ВиК прехода на пелети от бункер към горелка. Пелетите нямат никакъв проблем с придвижването си.Не разбрах какво режете -двете снимки са еднакви , снимайте детайла на който се прави нещо .
Прикачен файл
DimitarD написа:От два дни съм на фъстъчени пелети, много са здрави и горят бавно, като цяло изглеждат по-добре от слънчогледа защото цялата пепел си пада долу, няма струпвания пред горелката. Разход ми даде първия ден 38кг за 21 часа, днес 38кг за 24 часа.Настройките са много интересниТо ясно, че настройките интересни - ама при тези настройки такъв разход
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: