• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 42
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Bobivan - специалист
Е,за 50 кинта-добре(българските такива са около 20-25 лв!!!Паралия си!! :lol: :lol: :lol:
naskov - майстор
Термореле с дисплей за 25лв още не съм видял. Дай някой линк ако може.
filmatoplo - майстор
Дигитални евтини , има ли такова нещо :) къде -плащам ги по 65-75 лв .Нещо в Добрикит ако има евтино :?
Bobivan - специалист
Че защо трябва да са с дисплей...Тези може да се намерят на 20-25 кинта.... :lol: :lol: :lol:
maxuel82 - специалист
Терморегулатора си работи коректно :-D Кой да се сети да гледа схемата !Не съм паралия даже хич ами искам да е малко по-наджиджано :-D където 30лв.за термостат с врътка там и 50 за електронен ! Дисплейче това онова да е по интересно !Имам доста познати които имат локално парно но при никой не съм видял да има електронен терморегулатор с дисплей :wink: ! После като идват на гости да се чудят какво е това :? :lol: Терморегулаторчерто ме кефи а и хубаво свети дисплея :idea: :idea: :idea:
filmatoplo - майстор
Бива ,бива регулаторчето , вчера бях в 2 мазета при котли - и на двамата са помпа , кабел и щепсел в контакта -регулатори ли какво е това :lol:
vankovarnata - специалист
Следващия модел с два датчика може да се ползва да следи и ВР и да управлява трипътник/ако е монтиран/ и помпа/както и тоя с обратен контакт/. Ползва се разликата в Т. Всичко е до идеи и обмисляне.
filmatoplo - майстор
Тези модели са май за хладилници :?
Bobivan - специалист
Имал бол пари-дал ги!!!
vankovarnata - специалист
filmatoplo написа:
Тези модели са май за хладилници :?
Принципно да/термопомпа/, но стават за отопление. Бачкат до 120С. Същия го ползвам за термопомпа на топло и е перфектен. Вярно,че трябва малко да се помисли върху настройките и кое как се ползва, ама като свикне човек е много лесен за настройка. Като всяко нещо трябва да се опознае.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 42

Тема "Локално парно- въпроси за направата му + снимки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: