ср юни 03, 2020 11:41 amТрифон П.Трифонов написа:Леле, как ме насметеср юни 03, 2020 11:09 ambibobore написа:Да бе, браво на инсталатора! Потвърдил след няколко намеквания от....такива като мене. То не бяха 16, то не бяха 25. Е, грешка на монтажниците, че са обадили. Ма те ко са бъркат, пък инсталатора няма време лично да посети обекта?!вт юни 02, 2020 5:43 pmmorfei1 написа: мале, че ако не топли Трифка, тея камани ша са у нашата градинаНяма страшно. То и инсталатора потвърди че 10-та е най-добрия вариант.![]()
Не се чувствай длъжен да оправдаваш никого!
Препоръчвам нещо, в което съм напълно убеден. Тук обаче не нося никаква отговорност, ако те подведа. Ти избираш.
По друг начин са отношенията ти с инсталатора. Препоръчва, приемаш, плащаш....Някой трябва да носи отговорност.
Разбираш, нали! Всеки си има глава на раменете, а щом си стигнал до тук, добре е, че си я ползвал.
вт юни 16, 2020 5:05 pmbibobore написа: Леле, как ме насметеМа мани ги тия чаршафи! Не е нужно да цитираш сичко.При мен, този който продава камината е същия който ще я инсталира. Дойде човека, погледна и каза че десетка ще е достатъчна. Щом и той ми я препоръча....Не съм я взел ей така, само щот форума е казал.
Та...
ср яну 22, 2020 1:15 pmТрифон П.Трифонов написа: 10 киловата, постоянно горене близко до номинална мощност, ауспуха чист, сажди и кондензи няма...
Като се има в предвид, че КПД на дървената е ок и под 70%, то 10 клвт. на Бижуто ще се окажат повече от 12те на дърварката.
Айде, една подбрана по мощност, да си честитим у форума!
...и ще чакаме отзиви.
ср яну 22, 2020 1:32 pmbibobore написа: Благодаря за информацията. Ще се гони максимум 23 градуса по стаите. Надявам се след поставяне на изолация да успея да нормализирам нещата.Човека викаш, хахааааа! Браво! Има още в историята, има и други, само да не ти пука и със здраве да си я караш Грейковица!
И ша прощаваш, че са обърках с казуса на majo79!