Най - вълнуващия въпрос зимно време.
p_delin - специалист
Джеки, до какви пари търсиш котел, евентуално да ти помогнем с мнение, защото варианти много и цени различни.
zaid - помощник
Разгледай тези котли,
Горят всяко качество дървесни пелети и горелката е самопочистваща със шведско управление -DakonEra 18 LONG TIME GP IV R - 3700 лева.:
http://eratobg.com/otoplenie-na-drvesni ... uct_id=492
filmatoplo - майстор
Ако ще е нашенско , бих заложил на горелка Грейко с тяхното котле с вертикален тръбен топлообменник с самопочистване на тръбите , режима на горелката слиза от 1 клв до 20 клв най малката RB20.Не съм пристрастен и не предлагам нищо за продан , гледам фактите , изискванията, възможностите както на клиента , така и на горелката .Колегата нека се запознае с функциите на горелката , ще му стане ясно дали си измислям за това че мощността и слиза до 1клв и се покачва . :wink:
milenskior - специалист
filmatoplo написа:
Ако ще е нашенско , бих заложил на горелка Грейко с тяхното котле с вертикален тръбен топлообменник с самопочистване на тръбите , режима на горелката слиза от 1 клв до 20 клв най малката RB20.Не съм пристрастен и не предлагам нищо за продан , гледам фактите , изискванията, възможностите както на клиента , така и на горелката .Колегата нека се запознае с функциите на горелката , ще му стане ясно дали си измислям за това че мощността и слиза до 1клв и се покачва . :wink:
А каква е цената на това котле и горелката?
filmatoplo - майстор
Телефоно а Бургас (от Оркестър без име ) :-D , тоест обади се във фирмата на Грейко за информация :) .
джеки - специалист
благодаря на всички за помоща. мога да отделя около 4-5000лв.
джеки - специалист
zaid написа:
Разгледай тези котли,
Горят всяко качество дървесни пелети и горелката е самопочистваща със шведско управление -DakonEra 18 LONG TIME GP IV R - 3700 лева.:
http://eratobg.com/otoplenie-na-drvesni ... uct_id=492
гледам че минимума е 7кв нее ли много
джеки - специалист
гледам много колеги хвалят греико. добре може наистина да е много хубава горелка но като няма сервиз в моя град кои сте я поддържа като има проблем.мисля че и това трябва да се има впредвид
джеки написа:
гледам много колеги хвалят греико. добре може наистина да е много хубава горелка но като няма сервиз в моя град кои сте я поддържа като има проблем.мисля че и това трябва да се има впредвид

Е нали не очакваш сервизния техник да работи Pro bono :) 1-2 пъти ще дойде безплатно, после минимум бензина ще иска да си плащаш.Ако споменеш нещо за светкавичната му реакция може и да реши да те кара по стандартна тарифа ще ти иска по 45-70ст на километър. Аз бях така и ми размахаха разпоредби за тези 45-70 стотинки.Такъв ми беше опита с климатиците ,но си мисля че са един дол дренки .Е и малка сума за самото му посещение .Лошото е че всички повреди стават в сезона и най често по Коледа:) .Чета ви с интерес мненията ,че и аз се чудя на пелети или газ да минавам.
syncho - майстор
Когато е гаранционен ремонт не трябва и стотинка да му плащаш, дори и да си на 1000км от там.

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: