grants написа: Другия вариант е сваляте сервизната книжка от темата, четете , мислите и ще помагаме ако има нещо неясно.Някакво развитие по моя въпрос?

grants написа: Другия вариант е сваляте сервизната книжка от темата, четете , мислите и ще помагаме ако има нещо неясно.Някакво развитие по моя въпрос?
Raij написа:Ние се разбрахме колега,обменям опит с него относно една 25kW.benimm8808 написа:Без четене няма да стане, нее комп да го свържеме по мрежата и настроимgrants написа: Другия вариант е сваляте сервизната книжка от темата, четете , мислите и ще помагаме ако има нещо неясно.Някакво развитие по моя въпрос?
Bivola_1 написа:И аз съм със същия бурнит според мен настрои пелетите -3 и вентилатора -3Как да сложа температурата на 50 градуса, като помпата се включва на 55
а водата я направи 50 градуса мисля че ще се оправи но все пак и някой друг може да каже .
benimm8808 написа:Колеги виждам,че повечето от вас ползват и са написали настройките за 13kW.,но нека да напишат и колегите с 25kW.Освен Orion и още един колега никой друг не си е написал настройките си.Боря се с една 25kW., а инсталатора си е въвел заводските без изобщо да пусне камината и да види кво се случва,в резултат на това в момента камината гори 15кг. на 6 часа.1. термо глави на всеки радиатор + един малък без, или лира, задължително.
Поздрави.
Raij написа:Мерси колега,ще взема написаното под внимание,незнаех за термоглавите!benimm8808 написа:Колеги виждам,че повечето от вас ползват и са написали настройките за 13kW.,но нека да напишат и колегите с 25kW.Освен Orion и още един колега никой друг не си е написал настройките си.Боря се с една 25kW., а инсталатора си е въвел заводските без изобщо да пусне камината и да види кво се случва,в резултат на това в момента камината гори 15кг. на 6 часа.1. термо глави на всеки радиатор + един малък без, или лира, задължително.
Поздрави.
2. бойлер с електроника, препоръчително.
3. подаването на пелети за всяка степен си решете колко ще е и не го пипайте, работете само с оборотите (огънят трябва да синее).
4. карате на автоматичен режим и термоглавите примерно на 4 (25градуса).
Каквото изгори това ще е, няма как да е по малко.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: