Наложи се така да го направя в течение на времето, за да избегна натрупване на топчета сгур, защото пелетите ми бяха смотани.

нед сеп 27, 2020 11:14 amfilmatoplo написа:Филма иска да каже, че камината е като жената.Че 10 секунди какво е това ,за да има време да.......поне трябва да има минимум 2 подавания с паузите им ,.......... 3-4 подавания с паузите ,не е хубаво бързо да отива на......... не подгрята .
.Ако някой мисли друго да каже.
нед сеп 27, 2020 11:14 amfilmatoplo написа:Така я е настроил инсталатора ,на мен също ми е странно за това ми и направи впечатление настройките на колегата ,и за това питам искам да коригирам с други думи какви времена да сложа съотверно на P1 и за P2 за плавно разгаряне ?Че 10 секунди какво е това ,за да има време да погори на дадена мощност поне трябва да има минимум 2 подавания с паузите им ,така мисля аз ,или 2по4 секунди подаване и 2по40 паузи -8 +80 = 88 хайде 90 за 1 степен .Втората може да се увеличи поне на 3-4 подавания с паузите ,не е хубаво бързо да отива на трета още не подгрята камината .
нед сеп 27, 2020 11:14 amfilmatoplo написа:ето как са настройките,може да ги дискутираме,идеята ми е да смаля кошничката както е направил колегата auubau и въпроса е дали ще се наложи да се коригиратЧе 10 секунди какво е това ,за да има време да погори на дадена мощност поне трябва да има минимум 2 подавания с паузите им ,така мисля аз ,или 2по4 секунди подаване и 2по40 паузи -8 +80 = 88 хайде 90 за 1 степен .Втората може да се увеличи поне на 3-4 подавания с паузите ,не е хубаво бързо да отива на трета още не подгрята камината .
нед сеп 27, 2020 4:47 pmfilmatoplo написа: Ти сега нищо не пипай ,като я стесниш кошничката първо ще регулираш нужната доза пелети за палене ,да покрива запалката 1-1,5 см .Ако това 1,5 см е много и пуши повече при палене намаляш на 1см над запалката.Следиш след това дали ще стигне количеството пелети за отделните фази и ако не стига намаляш малко времената през която фаза забележиш ,че времето е излишно повече,както и времето за разгаряне без пелети .Абе дозата за палене като направиш -другото по бавен процес с наблюдение дори няколко дни -особено степените. 1,2,3, и изчакване.Добре ,благодаря ти ,а за "нарастване на мощност " което ми е P1 10сек. за теб е по-удачно да се увеличи на 90 сек. ,правилно ли съм разбрал ?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: