Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:) Разбрах ,щото една голяма платка ми се губеше :wink:
ivanovhr - специалист
Та ако тази малката се загуби на някой ще му я изпратя. С чисто нов диспллей е.
И като казвам изпратя имам предид само куриера ще си плати.
neidox - специалист
От скоро и аз съм с бижу благодарение на тази тема. Имам едно питане относно поддържането на огън . Заводско е настроена на 20 мин. Искам да не се гаси и пали постоянно . :?
slaviyakov - специалист
пет окт 09, 2020 9:36 amneidox написа:
От скоро и аз съм с бижу благодарение на тази тема. Имам едно питане относно поддържането на огън . Заводско е настроена на 20 мин. Искам да не се гаси и пали постоянно . :?
Увеличи времето на поддържане. Аз съм си го нагласил на 60 минути
ivanovhr - специалист
И аз вече съм модерен с новия дисплей. Благодаря на n ganev за съветите с настройките, че някой бяха много различни.
Всичко вече работи само не включва междинното чистене и нямам идея защо.
Това е настройката, но не знам дали и някъде другаде няма нещо за активиране.
Прикачен файл:
Screenshot 2020-10-11 at 8.58.01.png
Screenshot 2020-10-11 at 8.58.01.png (86.98 KиБ) Видяна 997 пъти
filmatoplo - майстор
Продължителност 60 секунди не е ли много ,че и на 100% -ще издуха пелетите от кошницата .
ivanovhr - специалист
То да тръгне ще го регулирам като време и сила.
Въпроса е, че изобщо не иска да активира междинно почистване.
nikiww - напреднал
Здравейте, да попитам на вентилатора трябва ли да се прави някаква профилактика и каква, че сега ще почвам трета зима и не съм го пипал. Само помпата преди пускане я развъртам, че миналата година преди пускане беше заял ротора, но тази година се въртеше свободно. Нещо друго трябва ли или да слагам пелетите и газ? :?
brassSob - специалист
нед окт 11, 2020 10:27 amnikiww написа:
Здравейте, да попитам на вентилатора трябва ли да се прави някаква профилактика и каква, че сега ще почвам трета зима и не съм го пипал. Само помпата преди пускане я развъртам, че миналата година преди пускане беше заял ротора, но тази година се въртеше свободно. Нещо друго трябва ли или да слагам пелетите и газ? :?
Здравей, на двугодишни камини съм забелязал, че са чисти и няма нужда. Ако отваряш ревизията по-добре се подготви предварително с резервно уплътнение, защото вероятно ще се скъса.
LazarGanev - "Велик майстор"
нед окт 11, 2020 10:27 amnikiww написа:
Нещо друго трябва ли или да слагам пелетите и газ? :?
А, не, само пелети слагай, газ недей!

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: