вт окт 13, 2020 8:12 amfilmatoplo написа: Как се мери с мумтицета един уред колко вата консумира ,или не можеС електромер![]()

Ако мериш само ампери и волтаж на двигател няма да излезе точна сметката заради косинус Ф
вт окт 13, 2020 8:12 amfilmatoplo написа: Как се мери с мумтицета един уред колко вата консумира ,или не можеС електромер![]()
вт окт 20, 2020 10:56 amTrafo написа: Настройките са фабрични.Редът с червен пламък на разпознаване на огън е на 5гр. , а долният ред на 0гр.Не знам накъде да променя настройките тук, че да пали.Димните газове така и не минаха температурата на водата.Дано не е проблемът в обсъждания преди термосензор pt100.Камината е купена юни 2020-а г. и би трябвало сензорът да не е от бъгавата партида.Долния ред го направи на под 5 градуса при мен така си работи перфектто
вт окт 20, 2020 11:12 amslaviyakov написа:Опитах и така.Може би е термосензор.Първоначално , докато разгаряше температурата на водата се увеличаваше по-бързо от темп. на изг.газове, което ми изглежда странно.вт окт 20, 2020 10:56 amTrafo написа: Настройките са фабрични.Редът с червен пламък на разпознаване на огън е на 5гр. , а долният ред на 0гр.Не знам накъде да променя настройките тук, че да пали.Димните газове така и не минаха температурата на водата.Дано не е проблемът в обсъждания преди термосензор pt100.Камината е купена юни 2020-а г. и би трябвало сензорът да не е от бъгавата партида.Долния ред го направи на под 5 градуса при мен така си работи перфектто
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: