• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 228
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bmahob написа:
Къде са термовинтилите...... при теб ли са още?
Не върнах ги само две глави са в мен забравени
bmahob - майстор
Според мен трябва да сложиш глави може и др марка.... аз съм с форнара по 12.50лв за сега са тихи....
Снимах настройките на лист написани но не мога да ги кача че голям файл бил.Кое те нтересува Мин и макс темп на димните газове ли.Мин43 макс 180. Са при мен.И разлика с тези на бг които има в темата имам само в оборотите на вентилатора за изгорелите газове на първа степен са 1500. на втора1750 на трета 1950 на четвърта са 2250. и времето за което не работи шнека е 0.2.Другите са същите като тези от снимката на български език
Забравих да спомена че ако ползвам Стайния датчик за температурата си влиза в модулация но не изключва като мине четири градуса.Освен и него да ползвам и да настроя
bmahob - майстор
Не изключва щото стенд бай режима не ти е включен, подобре да модулира по вода иначе ще изстива водата бързо
kaptagona - специалист
гледам в сръбския форум много хора слагат load pelet на -9. какво означава това . пуска по малко пелети ли.
В меню 4 пиле стенд бай он но мисля че е настроена за водата да следи и затова не изключва на датчика а само модулира а по горе писах за настройките ми с кви параметри са видя ли ги
bmahob - майстор
Айде утре ако имам време ще се чуем да обясна некой неща
0897208985 ми е номера Виваком ако трябва презвъни аз съм Петър Станков ако си решил по телефона да се чуем де.Иначе лека вечер :)
ivendar82 - напреднал
pepeto_kz написа:
Колега bmahob .Кодът за Commo 21 A9 еднакъвли е за всички,че не мога да влезна в модулация на моята камина.На трета степен при зададени 59градуса на водата стига 59 минава на първа степен за около 15 Мин ,свакя на58 градуса вдига на втора степен и така три часа с 58 градуса и втора степен.Искам да си видя какви настройки са вкарали и да си вкарам тея дето си качил на български език за да видя ще има ли промяна.Апартсмента ми е 96 кв.м. с 3 радиатора по 3.8 кв два по 3.2 и една лира 1.2 кв.Помпата съм намалил на първа степен,помислих да не би да е от нея че е по мощна
Колега от къде си е намалил помпата.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 228

Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: