Бихте ли показали тази с-ма на сухо водно с акумулиращ ефект и дебелина 20-30мм? Звучи интересно. Благодаря 

съб яну 01, 2022 5:29 pmMishelNikolov написа: Бихте ли показали тази с-ма на сухо водно с акумулиращ ефект и дебелина 20-30мм? Звучи интересно. БлагодаряЩе опиша с няколко думи и снимки идеята.![]()
нед яну 02, 2022 5:48 amшоп написа:Сигурен съм, че съвсем не това имаше предвид @resistbody, а специалната технология на Rehauсъб яну 01, 2022 5:29 pmMishelNikolov написа: Бихте ли показали тази с-ма на сухо водно с акумулиращ ефект и дебелина 20-30мм? Звучи интересно. БлагодаряЩе опиша с няколко думи и снимки идеята.![]()
Върху основа ( бетон, шперплат, гипсфазер, ОСП, и т.н.) се монтира тръбата с желаната форма, стъпка и дебелина. Монтажа става със скобички метални, пласмасови клипси или самоделни.
LazarGanev написа: Сигурен съм, че съвсем не това имаше предвид @resistbody, а специалната технология на RehauМалко инфо за Rehau Speed Renova![]()
нед яну 02, 2022 5:48 amшоп написа:Какво е фолиото под цялата тази система?
Ще опиша с няколко думи и снимки идеята.
Върху основа ( бетон, шперплат, гипсфазер, ОСП, и т.н.) се монтира тръбата с желаната форма, стъпка и дебелина. Монтажа става със скобички метални, пласмасови клипси или самоделни.
......
вт яну 04, 2022 1:38 pmNejdet написа:Къде съм писал за фолио?нед яну 02, 2022 5:48 amшоп написа:Какво е фолиото под цялата тази система?
Ще опиша с няколко думи и снимки идеята.
......
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: