• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 315
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
digitalpr - специалист
Някой горил ли е пелети от ЕкоАктив 7 - Самоков? Твърдят че техните пелети се продават в Топливо. В топливо читави ли са принципно?
glorious - специалист
Актуална цена за пелети Technowood някой да знае?
digitalpr - специалист
380лв/тон, казаха че всичко до Септември е продадено предварително.
glorious - специалист
уааааул, и в "Средна гора" е със записване и няма. Явно сега всеки купува, а в сезона ще има бол ! :)
digitalpr - специалист
В случай, че не си чел другата тема, ето какво знам до момента:

Биоплам - 100% иглослистни - 390лв/тон
Техноyyд - Разлог - 380лв/тон (всичко до Септември е продадено, евентуално след това)
Баумакс - Румънските - 500лв/тон
Корона ИМ (вдясно преди моста за надежда, откъм Орион) - Проджетто Разлог - 380лв/тон (идват и заминават, в момента нямат)
БулЛес - Румънско-Австриски, каквото и да значи това - 354лв/тон + ДДС (препакетирани от тях, иначе са по скъпи)
EcoEnergy Center - Румънско-Австриски - 400лв/тон (препакетирани от BigBag в техни опаковки)
peleti-bg.dir.bg - Костинброд/Румънски - 360/430лв/тон
Projetto - Разлог - нямат транспорт изобщо
Топливо - Сръбски 470лв/тон, няма никаква брах в чувалите
Средна Гора АД - Пелети ще имат евентуално Септември, нямат транспорт.
Самоков - 100% иглолистни - 340лв/тон
georgi82 - специалист
Колеги има ли някой от северозападнала България,в частност Враца който вече да е решил от къде да пазарува пелети за новия сезон, и знае ли места наблизо за пелети освен Скравена, където става само с поръчка и май на доста високи цени(по телефона ми казаха 350 лв но не попитах с ДДС ли е цената защото дочух че е без ДДС тази цена.)Аз за първа година ще се отоплявам на пелети и съм малко притеснен дали ще има изобщо на нормални цени някъде, и както всеки българин вече си мисля дали пък не се прееее....? :?:
digitalpr - специалист
И аз съм първа година на пелети. От сега ще ти кажа, по евтини няма да има със сигурност. Цените им няма да падат. Миналата зима беше много люта както знаеш и затова, никой няма да ги свали. Можеш да очакваш само да се качват. Ако тази зима е по мека, то бих очаквал следващото лято да има известен спад в цените, но не и сега.
georgi82 - специалист
Ми аз ако трябва да бъда честен, не очаквам точно в България нещо да поевтинее, та ако ще и зимата да е лято.
batcho - помощник
Здравейте,мога да ви кажа само че ще има още една фабрика в софийско където ще можете да купувате качествени пелети производството почва от 10 август,а цената на пелетите няма как да падне защото има увеличение на суровината и тока.
gizdo - специалист
Колеги, накупихте ли си вече пелети за зимата?
Не се скатавайте, а споделете къде е най- изгодно от изпитаните марки през миналата зима :)
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 315

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: